До: Въпросче от новобранец
Чети малко по-добре какво съм писал. Антената на 60ката е доста по-добра от на Етрекса. В това спор няма, обаче когато и двата приемника са в хоризонтално положение, поради особености във формата, чуствителноста на тази на 60ката пада, и тази на Етрекса лови по-добре. Тестовете признавам не съм ги правил скоро с новите модели. Бяха с Етрекс Лиджънт и старата 60ка, но май нямат промени в антените. Етрексът даваше най-добра точност легнал, а 60ката по-добра от него, когато е права, но като я сложиш да легне падаше чуствително...
А ти точно за този модел ЕТРЕКС ли говориш?! Чак да има съществена разлика при един и същи чипсет...
И да допълня, че за ползване в кола 60ката е много по-добре(заради антената и по-големия екран), на за пешеходен туризъм(когато го няма и покрива на джипа над теб) разликата не е толкова голяма.
Първоначално публикуван от neocom
Преглед на мнение
А ти точно за този модел ЕТРЕКС ли говориш?! Чак да има съществена разлика при един и същи чипсет...
И да допълня, че за ползване в кола 60ката е много по-добре(заради антената и по-големия екран), на за пешеходен туризъм(когато го няма и покрива на джипа над теб) разликата не е толкова голяма.
,значи ме съветвате да си взема GPSmap 60 Csx
,то и аз доста се замислих за него но от страницата на Геотрейд не открих каква е разликата в двата модела ETREX VISTA HCx и GPSMAP 60CSx освен в цената ( 60 - та е 1/3 по скъп ), а искам да си купя нещо хубаво

Коментар