Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS-за таксиметрови автомобили

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS-за таксиметрови автомобили

Здравейте,аз съм нов потребител и още нямам нужните права за използване на форумите,а имам купища въпроси!И така работя като водач на таксимертов автомобил и вече седмица мога да се похваля с по-добра работа благодарение на GPS-системата която закупих!Искам да спомена, че съм от София!Моето мнение е ,че трябва да се въведат GPS-и за всички таксита с общи изисквания,които да определят най-късия и бърз маршрут за достигане от точка А до точка Б без излишни заобиколки с цел натоварване в сметката.Та какво да кажа освен едно голямо благодаря на добрата работа на екипа на Offroad-bulgaria.com!Дочух,че вече щяло да има и номерата на блоковете,което би било вече страхотно!Надявам се че тогава ще имам привилегията да получа новаата версия!Всичко добро!

До: GPS-за таксиметрови автомобили

Абе ГПС-то е хубаво нещо, ама в условият на софийските задръствания не ти трябва най-прекия, а най-ненатоварения път (ако изобщо има такива).
    [B]Пуля дура, как поймаешь, даже не поймешь.[/B]

Коментар

е да ама вече няма пътища без задръстване.всеки знае "преките пътечки".за съжаление!

Коментар

Не винаги наи късият път е наи бърз а наи бързия наи къс.В нашите условия се оказва че даже и да заобиколиш малко за да избегнеш задръстванията сметката на клиента е по ниска от колкото да го прекараш по наи късия маршрут пълен с задръствания от коли.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X