Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търсене по кординати

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търсене по кординати

Искам да запитам някои знае ли как се търси на NUVI-350 по кординати?

До: Търсене по кординати

С други Гармин устроиства съм успявал с помоща на Waypont.Правиш си нов Waypont и после го редактираш с желаните координати.

Коментар

На моето Nuvi 300 в Where To Go има най-накрая Coordinates - по default ти дава текущите - слагаш си търсените от теб - Next и Go

Коментар

На 350 е в Where to? и последната функция е Coordinates. Демек - същото
        LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
          На 350 е в Where to? и последната функция е Coordinates. Демек - същото
          Не може така както описвате пробвал съм. Като се опитам да променя координатите по default които искам аз да задам и като нанасям цифрите за нов кординат после давам на Done след като сам нанесал вече избраният кординат и то ми връща пак същото местоположение по default и същата цифра която е била! Затва питах как става търсенето.

Коментар

Може да има разлика от Nuvi 300 до Nuvi 350, но при мен търсенето си работи така - Where To Go -> Coordinates -> Коригираш числата -> Next -> Show Map и отива на зададеното място.

Коментар

Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнение
              Може да има разлика от Nuvi 300 до Nuvi 350, но при мен търсенето си работи така - Where To Go -> Coordinates -> Коригираш числата -> Next -> Show Map и отива на зададеното място.
              Ами така пробвам и аз но като сменя първото число примерно на цифрите от кординатите давам Done нали да запамети тва число примерно което съм нанесал за да премина към другите числа от кординатите но след Done виждам че ми връща старите числа по default

Коментар

Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнение
                Ами така пробвам и аз но като сменя първото число примерно на цифрите от кординатите давам Done нали да запамети тва число примерно което съм нанесал за да премина към другите числа от кординатите но след Done виждам че ми връща старите числа по default
                Пробвах току що, нямам такъв проблем - помни си числата. Чак когато излезеш от менюто и после избереш пак Coordinates ти дава текущите отново.
                Може да е проблем на софтуера, виж дали нямаш update-ти, които да инсталираш.

Коментар

Аз съм с 350 и довечера ще пробвам това, което казваш.

Коментар

И аз съм с 350 и при мен турсенето си работи без проблемно.
                    Да не би като му задаваш координати те да са извън картата!?
                    Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Пишеш двете координати изцяло (напьлно) и накрая натискаш DONE

Коментар

Работи си както казват колегите Променяш числата - Done, променяш другото - Done и на края Next и ........пътуваш

Коментар

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                          Работи си както казват колегите Променяш числата - Done, променяш другото - Done и на края Next и ........пътуваш
                          Значи аз сам с карти: City navigator europe nt v9 и с карта на Георги Георгиев. Давам търсене по кординати после чукам по първите две цифри от кордината които ми е подразбиране изтривам го и вкарвам пак две цифри от кордината които търся. След първите две цифри които съм въвел трябва да дам DONE задължително за да ми даде да достигна до вторите цифри които искам да въведа и след като натисна по DONE излизам пак до кординатите по подразбиране!? Ето примерно пробваите да въведете тея кординати да видим при вас как е :
                          Ширина : 42°68'33" North
                          Дължина : 23°31'67" East

на мен ми дава да променя само 42° , 23° , 31' като се опитам да напиша другите числа вече не ми дава.?
                          Това нещо го пробвах на City navigator europe nt v9 и на картата на Георги и в двата случая няма резултат

Коментар

Значи аз сам с карти: City navigator europe nt v9 и с карта на Георги Георгиев. Давам търсене по кординати после чукам по първите две цифри от кордината които ми е подразбиране изтривам го и вкарвам пак две цифри от кордината които търся. След първите две цифри които съм въвел трябва да дам DONE задължително за да ми даде да достигна до вторите цифри които искам да въведа и след като натисна по DONE излизам пак до кординатите по подразбиране!? Ето примерно пробваите да въведете тея кординати да видим при вас как е :
                            Ширина : 42°68'33" North
                            Дължина : 23°31'67" East

на мен ми дава да променя само 42° , 23° , 31' като се опитам да напиша другите числа вече не ми дава.?
                            Това нещо го пробвах на City navigator europe nt v9 и на картата на Георги и в двата случая няма резултат
                            При мен ги сменя,НО неможеш да зададеш 68',както и 67"!
                            Виж си формата на координатите.При мен е на най-горната позиция!
                            Опитай да му зададеш жерни координати и пробвай.
                            Garmin Nuvi 860 T

Коментар

Първоначално публикуван от barir Преглед на мнение
                              При мен ги сменя,НО неможеш да зададеш 68',както и 67"!
                              Виж си формата на координатите.При мен е на най-горната позиция!
                              Опитай да му зададеш верни координати и пробвай.
                              Ами аз сам дал по горе верни координати наи лесния начин да откриеш координат за търсене е http://bgcounter.com/?sts,l20ip,,,,mariqnm чукаш на някои от IP-тата после в http://bgwhois.com/ ти показва кордината кадето се намира даденото IP. При всякакви пробвания неможеш и неможеш да зададеш точен кординат които търсиш.... няма вариант просто.Неразбирам защо е така.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X