Искам да запитам някои знае ли как се търси на NUVI-350 по кординати?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търсене по кординати
Свий
X
-
До: Търсене по кординати
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеНа 350 е в Where to? и последната функция е Coordinates. Демек - същото
Коментар
-
Първоначално публикуван от vasilevn Преглед на мнениеМоже да има разлика от Nuvi 300 до Nuvi 350, но при мен търсенето си работи така - Where To Go -> Coordinates -> Коригираш числата -> Next -> Show Map и отива на зададеното място.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнениеАми така пробвам и аз но като сменя първото число примерно на цифрите от кординатите давам Done нали да запамети тва число примерно което съм нанесал за да премина към другите числа от кординатите но след Done виждам че ми връща старите числа по default
Може да е проблем на софтуера, виж дали нямаш update-ти, които да инсталираш.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнениеАми така пробвам и аз но като сменя първото число примерно на цифрите от кординатите давам Done нали да запамети тва число примерно което съм нанесал за да премина към другите числа от кординатите но след Done виждам че ми връща старите числа по defaultLR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнениеАми така пробвам и аз но като сменя първото число примерно на цифрите от кординатите давам Done нали да запамети тва число примерно което съм нанесал за да премина към другите числа от кординатите но след Done виждам че ми връща старите числа по defaultПроменяш числата - Done, променяш другото - Done и на края Next и ........пътуваш
LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнениеРаботи си както казват колегитеПроменяш числата - Done, променяш другото - Done и на края Next и ........пътуваш
Ширина : 42°68'33" North
Дължина : 23°31'67" East
на мен ми дава да променя само 42° , 23° , 31' като се опитам да напиша другите числа вече не ми дава.?
Това нещо го пробвах на City navigator europe nt v9 и на картата на Георги и в двата случая няма резултат
Коментар
-
Първоначално публикуван от mariqn_m Преглед на мнениеЗначи аз сам с карти: City navigator europe nt v9 и с карта на Георги Георгиев. Давам търсене по кординати после чукам по първите две цифри от кордината които ми е подразбиране изтривам го и вкарвам пак две цифри от кордината които търся. След първите две цифри които съм въвел трябва да дам DONE задължително за да ми даде да достигна до вторите цифри които искам да въведа и след като натисна по DONE излизам пак до кординатите по подразбиране!? Ето примерно пробваите да въведете тея кординати да видим при вас как е :
Ширина : 42°68'33" North
Дължина : 23°31'67" East
на мен ми дава да променя само 42° , 23° , 31' като се опитам да напиша другите числа вече не ми дава.?
Това нещо го пробвах на City navigator europe nt v9 и на картата на Георги и в двата случая няма резултат!
Виж си формата на координатите.При мен е на най-горната позиция!
Опитай да му зададеш жерни координати и пробвай.Garmin Nuvi 860 T
Коментар
-
Първоначално публикуван от barir Преглед на мнениеПри мен ги сменя,НО неможеш да зададеш 68',както и 67"!
Виж си формата на координатите.При мен е на най-горната позиция!
Опитай да му зададеш верни координати и пробвай.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар