Здравейте , искам да попитам има ли за IPhone приложение навигация за offroad пътеки и черни пътища трябва ми да се упътвам с мотора из горите ако няма какво устройство трябва да си закупя
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся навигация за черни пътища и пътеки
Свий
X
-
От: Търся навигация за черни пътища и пътеки
Google maps работи добре на андроид, на ios би трябвало да е същото. Използват разни алгоритми на база на снимките на терена за да преценят кое е път и кое не е. Из родопите ме прекара през всякакви старнни места, но повечето пъти избираше правилните пътища.
Коментар
-
Да но Google изисква интернет връска не на всякъде имам интернет връскаПървоначално публикуван от brum Преглед на мнениеGoogle maps работи добре на андроид, на ios би трябвало да е същото. Използват разни алгоритми на база на снимките на терена за да преценят кое е път и кое не е. Из родопите ме прекара през всякакви старнни места, но повечето пъти избираше правилните пътища.eat my dust
Коментар
-
Има си Гармин за иОс, работи с ОФРМ, а по-подробна от нея, за работа офлайн, няма.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yoannn Преглед на мнениеЗдравейте, искам да попитам:
Има ли за IPhone приложение- навигация за offroad пътеки и черни пътища?
Трябва ми да се упътвам с мотора из горите, ако няма -какво устройство трябва да си закупя?Първоначално публикуван от sobax Преглед на мнениеТова колко изречения са, колега?Първоначално публикуван от Yoannn Преглед на мнениеЩе помогнеш ли, колега ?Та Собакса си е прав с въпроса!Първоначално публикуван от Yoannn Преглед на мнениеДа, но Google изисква интернет връЗка. Не на всякъде имам интернет връЗка.
Виж поправките!
В Общите Условия е казано за българския правопис.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Планинарската карта (BGMountains) е много по-подробна и е напълно безплатна.Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнениеИма си Гармин за иОс, работи с ОФРМ, а по-подробна от нея, за работа офлайн, няма.
Коментар
-
Тя на андроид работи ли? А на винЦЕ? С какво приложение?Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеПланинарската карта (BGMountains) е много по-подробна и е напълно безплатна.
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Картата е за ГарминПървоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТя на андроид работи ли? А на винЦЕ? С какво приложение?
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Щом работи на Гармин устройства и на PC с гарминските приложения значи трябва да работи и на Андроид с приложението на Гармин. Аз лично на телефона навигация не ползвам.Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеТя на андроид работи ли? А на винЦЕ? С какво приложение?
Коментар
-
От средата на годината BGMountains има онлайн версия ( www.kade.si ). Ползвайки специфични прогчета за Андроид, iOS и Windows mobile, можете да си свалите офлайн-сектори от картата за ползване на места без интернет. Как става това го има описано в тази секция на планинарския форум - http://planina.e-psylon.net/viewforum.php?f=2Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеЩом работи на Гармин устройства и на PC с гарминските приложения значи трябва да работи и на Андроид с приложението на Гармин. Аз лично на телефона навигация не ползвам.
Коментар
-
Много хубаво, така е алтернатива на Google Maps за планината.Първоначално публикуван от dido2 Преглед на мнениеОт средата на годината BGMountains има онлайн версия ( www.kade.si ). Ползвайки специфични прогчета за Андроид, iOS и Windows mobile, можете да си свалите офлайн-сектори от картата за ползване на места без интернет. Как става това го има описано в тази секция на планинарския форум - http://planina.e-psylon.net/viewforum.php?f=2
Коментар
-
Между другото, в последните си версии е с направо огромен размер - 621 МВ и върви много тегаво, а на някои по-скромни устройства вероятно няма да може и да тръгне. За сравнение, файлът на BG Topo map е 248 МВ, а OFRM Topo25 e 147 МВ - т.е. около 4 ПЪТИ по-малък ...Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнениеПланинарската карта (BGMountains) е много по-подробна и е напълно безплатна.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар