Темата не е за тва ама - МНОГО ГИ МРАЗИМ ТИЯ дето вчера цял ден не могат да се спазарят кой колко да папка
Че после що имало национализъм. Късам си партийната книжка и отивам да карам по баира.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
MAPA)))
Свий
X
-
Димитре, ми те земеделците май не са от активно пазарящите сеПървоначално публикуван от DimitarТемата не е за тва ама - МНОГО ГИ МРАЗИМ ТИЯ дето вчера цял ден не могат да се спазарят кой колко да папка
Че после що имало национализъм. Късам си партийната книжка и отивам да карам по баира.
така че може още да задържиш
LZ1JJJ
Коментар
-
Не са. Обаче техния съюзник и бивш мой партиен другар Кънчев Николай предаде работата, нали?
Какво ти папкане, бе? То тва е плюскане до повръщане и посиране. Няма само грам мисъл за нещастната ни страна. Бе как можа мойто скъпо Отечество да се падне у тая шибана държава(((
Вече верно не знам дали мястото ни е в кръчмата под масата или в шумата в гората ...
Коментар
-
Аз не ща те да се разбират. Искам ние да се разберем, да им кажем че искаме да живеем човешки, и да ги пратим да вършат денонощно поръчаната им работа. Щото още малко, и няма да има време вече ни за капути ни за вазелин.
Коментар
-
Стефане, а какво е това?)))Първоначално публикуван от СтефанАха ... Обаче що баш на нас трябваше да се падне да живеем в най-тъпата и безидейна част от историята?
http://maps.google.com/maps?q=area+5...7318&t=k&hl=enБЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
(това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).
Коментар
-
Пробвах ама нещо не ще .. имам един PDF принт драйвер ама нещо беше фрии ама явно му е изтекъл периода ... иначе ще стане в този формат ..
Ами вижда се според мен стартовата площадка в Кейп Канаварел ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо.
"
Коментар
-
А, ясно. Такива снимки са красиви и безполезни като курортни картички.
Направо стават евентуално за общо-опознавателни за щурманите на височинните бомбардировачи да кажем, за щабовете на стрелковите и танковите батальони и нагоре. Такива донасят от аерофоторазузнаването. Лентите ги промиват за 2 часа, после още час авиоразведката им закача поне някви данни, после още, ако стигнат до тия дето откачат докато чакат всичко да почне ...
За кво ти е парче от местност неизвестно къде, с М 1:283,15. А съседния участък - с М 1:154,2, после 315,1, после ... Ясно е само че селото е ей там, има три улици, коя къща е по-голяма от другата вече дявол знае, някога си ей там са минавали танкове, ама накъде са отивали не се знае, половината закрито от нещо си, и пак хубаво че се е върнал, щото значи във въздуха е имало бой. По тях не можеш да извикаш и артилерията, снарядите ще падат дявол знае къде. Авиацията - само по площи.
За утре-други ден от тях става, обаче в това време ония са се преместили, и пак никва файда.
Ама са красиви ако са цветни, това вярно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
)))
Коментар