Обява

Свий
Няма добавени обяви.

MAPA)))

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Темата не е за тва ама - МНОГО ГИ МРАЗИМ ТИЯ дето вчера цял ден не могат да се спазарят кой колко да папка Че после що имало национализъм. Късам си партийната книжка и отивам да карам по баира.
    2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
      Темата не е за тва ама - МНОГО ГИ МРАЗИМ ТИЯ дето вчера цял ден не могат да се спазарят кой колко да папка Че после що имало национализъм. Късам си партийната книжка и отивам да карам по баира.
      Димитре, ми те земеделците май не са от активно пазарящите се така че може още да задържиш
      LZ1JJJ

Коментар

Не са. Обаче техния съюзник и бивш мой партиен другар Кънчев Николай предаде работата, нали?
        Какво ти папкане, бе? То тва е плюскане до повръщане и посиране. Няма само грам мисъл за нещастната ни страна. Бе как можа мойто скъпо Отечество да се падне у тая шибана държава(((
        Вече верно не знам дали мястото ни е в кръчмата под масата или в шумата в гората ...

Коментар

аз съм за шумата
          в събота и неделя на ендуро състезание
          не се косете толкоз ще се разберат някак си
          а за плюскането до повръщане съм напълно съгласен

Коментар

Аз не ща те да се разбират. Искам ние да се разберем, да им кажем че искаме да живеем човешки, и да ги пратим да вършат денонощно поръчаната им работа. Щото още малко, и няма да има време вече ни за капути ни за вазелин.

Коментар

Вярно че темата има общо с Големия брат, ама да не я разваляме чак толко. Може да отворим нова тема - Офроуд и 40-тото Народно събрание - това пък какво общо имат тез неща ? )))
              2010 CRF 250 R

Коментар

Как какво, не чу ли новините? Потвърждава се че не е достатъчно да си млад, глупав и неакватен за да си начело Също като в техническите спортове)

Коментар

Новините ще ги слушам довечера. Сега съм се забил в един форум
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                    Аха ... Обаче що баш на нас трябваше да се падне да живеем в най-тъпата и безидейна част от историята?
                    Стефане, а какво е това?)))
                    http://maps.google.com/maps?q=area+5...7318&t=k&hl=en
                    БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
                    (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Не знам, не го виждам. Пробутва ми да съм си сменял браузъра. Квото прави вентилатора, и те да го!

Коментар

Мамка му ...... Това е тъпата совалка... малко преди да се .... разпадне ..

Да ама май .. ще е за последно .. тази снимка ??
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

А какво има на снимката? Не може ли да я окачите някъде другаде?

Коментар

Пробвах ама нещо не ще .. имам един PDF принт драйвер ама нещо беше фрии ама явно му е изтекъл периода ... иначе ще стане в този формат ..

Ами вижда се според мен стартовата площадка в Кейп Канаварел ...
                            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

А, ясно. Такива снимки са красиви и безполезни като курортни картички.
                              Направо стават евентуално за общо-опознавателни за щурманите на височинните бомбардировачи да кажем, за щабовете на стрелковите и танковите батальони и нагоре. Такива донасят от аерофоторазузнаването. Лентите ги промиват за 2 часа, после още час авиоразведката им закача поне някви данни, после още, ако стигнат до тия дето откачат докато чакат всичко да почне ...
                              За кво ти е парче от местност неизвестно къде, с М 1:283,15. А съседния участък - с М 1:154,2, после 315,1, после ... Ясно е само че селото е ей там, има три улици, коя къща е по-голяма от другата вече дявол знае, някога си ей там са минавали танкове, ама накъде са отивали не се знае, половината закрито от нещо си, и пак хубаво че се е върнал, щото значи във въздуха е имало бой. По тях не можеш да извикаш и артилерията, снарядите ще падат дявол знае къде. Авиацията - само по площи.
                              За утре-други ден от тях става, обаче в това време ония са се преместили, и пак никва файда.
                              Ама са красиви ако са цветни, това вярно.

Коментар

Абе как може да сте в такава заблуда бе. Това е беизболно игрище
                                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X