здравеит наскоро си взех покет пс asus p535 та искам даму сложа въшна антена но незнам каква даси взема и откаде бихтли ме посаветвали кои са похубави антени кои приемат наи точно и окаде дасия взема и накаква цена
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
антена за покет пс
Свий
X
-
До: антена за покет пс
За какво ти е антена:
1. За Wi-Fi , или за GPS?
2. Слаб ти е сигнала, или има друга причина?
Не съм виждал оригинална външна антена за този модел, а не намерих информажия и за изводите на покета...
Ако е за Wi-Fi, по добре сложи "усилваща" антена на рутера. Ако е за GPS, то там външна антена би ти се наложило да ползваш, ако покета по някаква причина стои далеч от прозорците, но в този случай е желателно да се ползва антена с усилвател, заради загубите в кабела...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
-
Ако ще е за ГПС, мисля си, че една рерадиационна антена ще свърши добра работа. Хем ти докарва сигнала където го искаш, хем не се налага всеки път да пъхаш букси и после да ги вадиш (което от своя страна амортизира компютъра).
Коментар
-
Търся изгоряла карта или рутер WiFi. Трябва ми точно изхода за външна антена за да го монтирам на една карта PCMCI. Антени си имам няколко. Проблем е точно ниската чувствителност при приемане.Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!
Коментар
-
Знае ли се с каква букса е? Ако е MCX имам две за продаване.
Цената е тънка. И можеш да пробваш. Ако ти хареса - взимаш.
Ако е с друг конектор може да се мени, или направо да си купиш от където си купих и аз. Читави са гарантирано.
Ако искаш ще ти ги оставя за ден-два да пробваш.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Те повечето и от магазин не са с гаранция.
Ето ти няколко вариянта.
www.electroninvest.com - 20лв. малка, добра изработка, 2м. кабел. без гаранция.
www.comet.bg - 20лв. по-голяма от първата, 5м. кабел, без гаранция. Представя се една идея по-добре от първата (разликата е съвсеееем малка), но като е има предвид по-дългия кабел, ако се скъси, ще е още по-добре.
www.gilsson.com - $24+доставка от eBay. Без гаранция. Има си и поставка за стъкло. Най-голямата от трите. 3м. кабел. Представя се най-добре от трите, но разликата спрямо втората е малка. Предполагам че ако втората беше с 3м.кабел вместо 5м., щяха да са еднакви. Има сравнителни тестове в интернет спрямо оригиналната на ГАРМИН и се представя по-добре. Ако решиш да купуваш, не се подвеждай от разни оферти с по 50db усилване, щото са ментета. Gilsson такава антена не произвеждат. Всичко над 30db приемай с подозрение. Пък и няма смисъл.
С гаранция - не знам от къде. Предполагам че оригиналните на ГАРМИМ са с гаранция. Ама и цената е от хубава по-хубава.
Тия трите, дето ги изброих ги имам. С други не съм сравнявал. В интернет им има и спецификациитя, ако си в час.
Изобщо, ако знаех това, което знам сега, повече от 20лв. за антена не бих дал. А колкото до гаранцията - то почти няма какво да и се повреди, като изключим меганични повреди от изпускане, ама трябва да е от мнооого високо и ударът да е много силен, но тогава и да имаше гаранция, тя нямаше да важи. Като ги видиш с очите си сам ще се убедиш. А и са неразглобяеми, демек неремонтируеми.
Това всичкото ти го казвам не за да купуваш от мен, а за да си наясно как стоят нещата. Затова съм посочил и сайтовете.
Избора е твой. Ако пък искаш вземи, пробвай, пък после си ги купувай от където искаш. Предвид цената, която бих им поискал (10лв.) ми е почти все тая дали ще ги продам. Не искам да седят неизползвани, нищо повече. Продавам първите две. Реших да си запазя третата.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
ok благодаря зе отговора които си дал и ако може към краия на седмицата да се разберем дасе видим някаде даги пробвам и ще реша на място дали ще взема някоия разбирасе ако неси зает защото д петък съм наработа а понякога и събота
Коментар
-
Едната вече замина (тая 5-метровата), остана 2-метровата. В коя част на София си? В неделя ферозаджиите ще се срещаме на Бонсови поляни. Ако искаш-заповядай.
GSM-а ми е 0889072757 - Спартак.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Е аз съм в Красна поляна. А работя на Опълченска и Сливница.
За съжаление никакво ходене в твойта посока не ми се очертава. Иначе поне не си много далече от Красна поляна. Ако искаш дай предложение къде да се видим. С трамвай 11 стигаш директно до мене.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар