Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за покупка на GPS

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за покупка на GPS

Колега не бързай с покупката на това Престижио.Не че не си струва парите,ако може да му се ъпдейтват картите,НО !!! От вносителя му са ни дадени няколко бройки да се опитаме да го кракнем,защото това в същност не е и iGO,а пренаписан софтуер с интерфейса на айгоу специално за китайците,но неприема европейските лицензи на картите.Вградените карти за Европа в него,са доста стара ревизия,в четвъртък съм им изпратил новият набор карти от лятото за айгоу,да си платят лиценза на айгоу за ползването им и очаквам отговор скоро,иначе за България никаква друга карта неможеш да му качиш,както в впрочем и никакъв друг навигационен софтуер също.Куц кон е това,но ако се подкара с последните ъпдейти на картите,с големият си екран и приемника сърф 3,който е много добър,ще е супер евтино и работещо решение.
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Вече е кракнат и работи на две устройства.
      А в Ebay има и Mio C250 за 135 Евро:
      http://cgi.ebay.de/NEU-Mio-Tech-C250...QQcmdZViewItem
      Последно редактирано от milstan; 07-10-07, 21:27.

Коментар

Мистлане неговорим за iGo а за устройството Престижио !
        За iGO е ясно той даже в началото беше безплатен,преди две години му защитиха картите само,но руснаците,редовно изкрваха новите лицензи.

Коментар

A това което си показал много прилича.мда,но ако не е с европейската версия на iGO опитай се да му сложиш нова карта,веднага пищи на хардуерна грешка .Правихме и нова контролна сума в лиценза,нищо непомага,а неможеш да смениш изпълнимият модул,защото няма истински мобиле вуиндоус изпълнима програма,а търси само файл с определено име.

Коментар

Стефане, milstan, има предвид точно устройство "Prestigio". "Оправено" е и вече работи с всякакви карти на IGO.
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ами тогава колега няма какво да му мисли,да взема едно за без пари и да му се радва.

Коментар

Видях го, но е с малък дисплей. Май се ориентирам към Nuvi 660. Какво ще кажете?

Коментар

Или кой е по-добрия избор: Nuvi 660 или Navigon 7110?

Коментар

Първоначално публикуван от bob2000 Преглед на мнение
                    Или кой е по-добрия избор: Nuvi 660 или Navigon 7110?
                    А аз като стара латерна - Nuvi 660....
                    Понеже него си имам и него си знам!
                    Работи безпроблемно и което е по-важно - за момента има необходимия набор карти, които покриват всички нужди от САЩ, през Европа, та и до България и Гърция.... Което не мога да твърдя толкова уверено за останалите.... И ще търпи развитие в положителна насока - дори защото вече Garmin е набрал скорост..
                    Аз лично съм доволен от него...
                    Успех!
                    Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Благодаря ти, но ми казаха, че ако зададеш на Garmin-а София-Мюнхен, ще те прекара през Румъния, а Navigon-а те прекарва през Сърбия, което за мен е по-важно. Греша ли?

Коментар

Благодаря ти, но ми казаха, че ако зададеш на Garmin-а София-Мюнхен, ще те прекара през Румъния, а Navigon-а те прекарва през Сърбия, което за мен е по-важно. Греша ли?
                        Зависи какви настройки ще му дадеш предварително -
                        1. да пътуваш с какво: кола, такси, камион, мотор, линейка, пеша
                        2. да пътуваш :
                        - по най-краткия маршрут
                        - по най-бързия маршрут (той не винаги е най-кратикия)
                        - избягвайки платени магистрали или с ползването им
                        - да избягваш задръстванията и претоварените трафици или не
                        3. както и още някои опции, ама не ми се пише вече...

Това са поне възможностите на Гармин Нуви 660.. Чак след като настроиш това, което искаш, чак тогава ще разбереш от къде ще те прекара.... По принцип - и Сърбия, и Румъния, и България все още нямат добри и свръхдетайлизирани оригинални Гарминовски карти за Балканите... В оригиналните Гарминовски пакети (Ситинавигатор и Метрогайд) са включени основни пътища и магистрали, както и детайлни карти на столиците на България, Гърция и Румъния. Така, че за тези страни е разумно, ако толкова много е нужно детайлната информация на малките селища и второстепенните пътища - да имаш допълнителни рутиращи карти (по подобие на тази на Събин например за България)... За Румъния знам, че има, но е скъпичка май, за Сърбия - не съм наясно. За Гърция - има много добра рутираща карта Euro Greece 7.06 на Peter...

Хайде - приятно лутане в дебрите на избора!!!
                        Таралежчето е "птица" упорита, не го ли ритнеш - не излита !

Кто-то из Великих и Мудрых сказал, что когда меняют пастуха, только стадо считает, что меняется хозяин.

Коментар

Ами благодаря на всички, явно ще продължавам да се лутам.

Коментар

Първоначално публикуван от kihi Преглед на мнение
                            А аз като стара латерна - Nuvi 660....
                            Понеже него си имам и него си знам!
                            Работи безпроблемно и което е по-важно - за момента има необходимия набор карти, които покриват всички нужди от САЩ, през Европа, та и до България и Гърция.... Което не мога да твърдя толкова уверено за останалите.... И ще търпи развитие в положителна насока - дори защото вече Garmin е набрал скорост..
                            Аз лично съм доволен от него...
                            Успех!
                            Аз бих го послушал...
                            Още повече, че доста голяма част от хората във форума също ползват Гармин под една или друга форма, цвят, модел и др., тъй че в случай на нужда винаги ще се намери някой да помогне с каквото може.
                            Аз лично не бих се метнал на екзотика.
                            Успех в лутането

Коментар

Еее, той GPS-a не ти върти геврека..
                              Като стигнеш Ниш, примерно и му кажеш да те води до Мюнхен, едва ли ще те върне до Румъния.
                              Още повече, че можеш все пак да зададеш и междинни точки.

Коментар

Убедихте ме, Garmin 660!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X