Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се прави карта за Garmin Mobile PC ( Ако съм объркал раздела, преместете темата)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как се прави карта за Garmin Mobile PC ( Ако съм объркал раздела, преместете темата)

Може ли някой, да ми обясни как да си направа карта за Garmin Mobile PC. Какво ли не правих и нищо не става.
    Благодаря Ви!

От: Как се прави карта за Garmin Mobile PC ( Ако съм объркал раздела, преместете тема

Ако имаш *.img файл с карта, трябва да го копираш в главната директория на програмата, като го именуваш "gmapsupp.img". След което пускаш Garmin Mobile PC и се очаква картата да се покаже. Може и да не съм разбрал правилно какво имаш предвид под "да си направа карта", но това е което ми хрумна в момента

Коментар

От: Как се прави карта за Garmin Mobile PC ( Ако съм объркал раздела, преместете тема

Това е, че нямам този "имг" файл и не мога да на меря никъде карта. Ако някой може да помогне, ще е много добре. или да ме посъветвате от къде да я изтегля/направя. Благодаря!

Коментар

В тоя форум картата на БГ се купува,все пак трябва да подпомагаме хората,които я създават и поддържат.
        Garmin nuvi 765T

Коментар

Ми за това питам, как да си направя карта, защото не знам. Явно никой няма да помогне, все пак Благодаря!

Коментар

Напротив,можем!Ето ти и адреса,от където да се сдобиеш с желаната от теб карта на България: http://shop.karta.bg/index.php?mod=p...articule_id=87 .
            Garmin nuvi 765T

Коментар

Хммм, винаги съм маразел отворковците по форумите, които отговарят надменно на хора, които не разбират от нещо, но явно понякога има защо .
              niki_can133 поне пробва ли да попрочетеш малко не случайно има цял раздел наречен РАЗРАБОТКА НА КАРТИ. В този раздел би научил, че правенето на карта само по себе и не е сложно, но трябва човек трябва да има известни познания, не случайно има хора, които това учат с години и това им е професията. Но дори да оставим това настрана, понеже използвайки специализирани софтуерчета за правене на навигационни карти и по-кокретно карти за GARMIN, може и без чак толкова четене (то пак не е малко де), но има един основен въпрос, а именно "Имаш ли векторна информация, която да използваш в картата?". По начина, по който си задал името на темата съм абсолютно сигурен, че нямаш (даже се замислям дали въобще знаеш какво е това).
              Иначе карта можеш да намериш в посочения по горе раздел, а как да я качиш в ТОЗИ. В кои точно теми оставям на теб да откриеш, та дано попрочетеш малко и ще видиш, че полза е имало

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X