Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mагазин за джвъчки (аксесоари за мобилни телефони)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Mагазин за джвъчки (аксесоари за мобилни телефони)

Трябва ми стойка за гсм нищо като в сайта Mobilestyle
    И понеже е за вчера кажете къде има смислен офлайн магазин
    В софия нали
    Последно редактирано от Pacific; 07-06-13, 10:12.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

От: магазин за джвъчки

В техно* съм виждал подобни стойки.
    When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Взимаш си RAM с универсален холдър, и си готов. Ще хване всичко до S4. Поровичкай се из нета - все някъде трябва да я има налична.

Някога Събин внасяше, ама не знам каква е хавата към момента. Във всеки случай - уникално здраво нещо. Модулна система - всякакви закрепвания, дължини рамена и прочие изгъзици.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Всички универсални дето видях държат тип пртрет аз искам пейзаж
        Тела не е самсунг престижо 4500 е ма то се тая
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

пда-шоп на Попа.
          LZ(единица) Лима Жоро Жоро
          2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Ми завърташ си "портретната" стойка и тя става "пейзажна". Какъв е проблема?
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Видях едни универсални, ама нямат захващане. Само поставяш телефона у канала. Това, ако караш кротко, по хасфалта.
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Пробвай dx.com. Там е пълно с такива неща. Доставката до България е безплатна. Почти никога не минават през митница нещата. Особено евтините като това.

Коментар

Първоначално публикуван от jja Преглед на мнение
                  Пробвай dx.com. Там е пълно с такива неща. Доставката до България е безплатна. Почти никога не минават през митница нещата. Особено евтините като това.
                  Колегата търси ОФЛАЙН магазин, демек жив такъв, не Онлайн. Срока е за "вчера". макар и безплатна, доставката от DX.com е след, най-рано, седмица.
                  LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Много благодаря на всички.
                    Намерих си в Младост 1 като най-близо до офиса. Модател. Имат асортимент, добро обслужване, мога да ги препоръчам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X