Въпросната навигация работи със CD. Мерцедесът емодел след 2002г. ако не се лъжа е Е-класа. Братовчед ми го ползва и за това не мога с точност да кажа какъв модел е. И ако за самата навигация има българско меню, че до колкото знам неговата май е само на немски. Предварително благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся карта на България и Европа за навигация Comand 2.0 gps на Mercedes
Свий
X
-
От: Търся карта на България и Европа за навигация Comand 2.0 gps на Mercedes
Първоначално публикуван от hero_offroada Преглед на мнениеВъпросната навигация работи със CD. Мерцедесът емодел след 2002г. ако не се лъжа е Е-класа. Братовчед ми го ползва и за това не мога с точност да кажа какъв модел е. И ако за самата навигация има българско меню, че до колкото знам неговата май е само на немски. Предварително благодаря.
Иначе цялата галимация е един хубав диск - DVD възможно най-скъпия който намериш и една записвачка.. Записва се на най-бавна скорост..
Картите ги има в интернет..
Пиши Mercedes Command APS на гугъл и той ще ти каже от къде да теглиш..
Коментар
-
Здравейте, аз от 3г. търся подобен диск за МБ W220-1999г. - при мен трябва да бъде на CD (по-старичък е модела NTG1).
Ако някой може да помогне, нека да сподели тук, или пише на iliankazakov@abv.bg за което благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално публикуван от invent04 Преглед на мнение......
Ако някой може да помогне, нека да сподели тук, ........
Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение....
Пиши Mercedes Command APS на гугъл и той ще ти каже от къде да теглиш..Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар