Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся карта на България и Европа за навигация Comand 2.0 gps на Mercedes

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся карта на България и Европа за навигация Comand 2.0 gps на Mercedes

Въпросната навигация работи със CD. Мерцедесът емодел след 2002г. ако не се лъжа е Е-класа. Братовчед ми го ползва и за това не мога с точност да кажа какъв модел е. И ако за самата навигация има българско меню, че до колкото знам неговата май е само на немски. Предварително благодаря.

От: Търся карта на България и Европа за навигация Comand 2.0 gps на Mercedes

Пиши ми,ако не си намерил вече диск.
    Garmin nuvi 765T

Коментар

Първоначално публикуван от hero_offroada Преглед на мнение
      Въпросната навигация работи със CD. Мерцедесът емодел след 2002г. ако не се лъжа е Е-класа. Братовчед ми го ползва и за това не мога с точност да кажа какъв модел е. И ако за самата навигация има българско меню, че до колкото знам неговата май е само на немски. Предварително благодаря.
      Хубаво е да кажеш точно какъв е модела, защото са различни дисковете.. Единия се води NTG1 а другия NTG2.. Има риск да не тръгне..
      Иначе цялата галимация е един хубав диск - DVD възможно най-скъпия който намериш и една записвачка.. Записва се на най-бавна скорост..
      Картите ги има в интернет..
      Пиши Mercedes Command APS на гугъл и той ще ти каже от къде да теглиш..

Коментар

Здравейте, аз от 3г. търся подобен диск за МБ W220-1999г. - при мен трябва да бъде на CD (по-старичък е модела NTG1).
        Ако някой може да помогне, нека да сподели тук, или пише на iliankazakov@abv.bg за което благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от invent04 Преглед на мнение
          ......
          Ако някой може да помогне, нека да сподели тук, ........
          Е какво по-ясно от това:
          Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
          ....
          Пиши Mercedes Command APS на гугъл и той ще ти каже от къде да теглиш..
          Аз лично успях да го открия за 15 сек. https://www.google.bg/#output=search...w=1600&bih=754
          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X