Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нокиа N 95 GPS - карти има за БГ и цяла Европа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нокиа N 95 GPS - карти има за БГ и цяла Европа

Колеги вече съм горд собственик на тая машинка с навигация. Ще споделя едни кратки напътствия за картите в тоя апарат...при покупката е празен нооооо...влизате в сайта на Нокиа и сваляте от там мап лоадера след това се закачвате с кабелчето за ъпдеит и пускате лоадера...учудването ми бе голямо като ме запита какво искам : Америка Азия Африка или Европа ? Дадох му Европа и ми отвори кажи речи всички държави в нея...избира се карта за държава която искаш (а може и няколко) и си ги даунлодваш. След това пуснах GPS и го оставих около 15 мин на балкона да се регистрира за първи път (иска повечко време за сефтето) След това видях че всичко си работи безупречно добре и точно. Има си и рутация и всичко...качил съм БГ, Гърция и Турция. Тия от Нокиа ме учудиха с тия карти след година две току виж във всеки телефон ще сложат GPS и сбогом на Nuwi
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

До: Нокиа N 95 GPS - карти има за БГ и цяла Европа

Супер яко, ако и екрана беше като на Nuvi...

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
      Супер яко, ако и екрана беше като на Nuvi...
      Доклкото помня N95 имаше и tv-out вкючваш го към инсталираната на предното стъкло 42" инчова плазма и си в играта :>
      When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Правилно си спомняш не само към тв у вас, а към всеки лап топ или какъвто и да е монитор или тв в колата или джипа

Коментар

Е как на всеки лаптоп, той няма видео вход? Или през USB-то със софтуер???

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
            Колеги вече съм горд собственик на тая машинка с навигация. Ще споделя едни кратки напътствия за картите в тоя апарат...при покупката е празен нооооо...влизате в сайта на Нокиа и сваляте от там мап лоадера след това се закачвате с кабелчето за ъпдеит и пускате лоадера...учудването ми бе голямо като ме запита какво искам : Америка Азия Африка или Европа ? Дадох му Европа и ми отвори кажи речи всички държави в нея...избира се карта за държава която искаш (а може и няколко) и си ги даунлодваш. След това пуснах GPS и го оставих около 15 мин на балкона да се регистрира за първи път (иска повечко време за сефтето) След това видях че всичко си работи безупречно добре и точно. Има си и рутация и всичко...качил съм БГ, Гърция и Турция. Тия от Нокиа ме учудиха с тия карти след година две току виж във всеки телефон ще сложат GPS и сбогом на Nuwi
            Само дето на мен навигацията в Холандия ми струваше за 30мин. - 40лв,на мой приятел сърфист в Турция му излезна 120лв!!!
            Нокията сваля през GPRS и 3G когато има навигация.Международния дата трафик е зверски скъп.Много е хубав телефона,само че всичко хубаво си има цена .
            Относно видеото и снимките - изхабих карта 2Гб и после всичко на плазмата директно,със страхотно качество.....кефя се
            IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Нокиата ползва два вида услуга...със свалена карта в себе си или без с налична такава от местен сървар на оператор !!! Ако ти и приятеля ти не сте си свалили предварително карти в самия телефон сте го наяли имали сте GPS, но от оператор и за ползването му сте си платили При наличие на карта в апарата...няма за какво да плащаш никому...защото принципа на рутиране ти е ясен , той не зависи от оператор ! Засега...казвам засега, такси за сателита няма...може би след време като ни зарибят повечко да гризнеме дръвцето всички , без значение на модел навигатор...ма кога ще е това никой не знае... а може би при вас сформираната цена се е получила от по дълъг престои на телефона в интернет и като вземеш под внимание че сте през GPRS и сваляте в/у мегабаит....цената според мен е ясно защо е такава

Коментар

Първо си свалих картите колега.......а и интернета ми го таксува отделно.Няма значение,и без това си имам друга навигация,въпроса беше за Нокия....

Коментар

"качил съм БГ, Гърция и Турция"

Можеш ли да кажеш по-подробно за Гърция - има подробна карта на градовете и въобще изпробвана ли е, защото в garmin картата е много слаба, а в tomtom е много неточна
                  http://www.nakladkibg.com
                  накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

До: Нокиа N 95 GPS

Какъв е формата на картите? С какво разширение са?
                    LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Пробвах в Гърция навигацията от картата на Нокиа...бачка си перфектно и си рутира с кеф !!!

Коментар

ти ме амбицира....свалих отново всичко,отидох до Гърция!!!.....картата ми се вижда,но не иска да рутира.А сега кажи какво да правя,че заминавам за Европата и искам да го пробвам.Изключил съм network download,з ада няма съмнение за сваляне от мрежата.

Коментар

Незнам защо е така.......идея си нямам....при мен като го пробвах работеше. Правиш ли всичко което трябва правилно? Не е било нужно да ходиш до Гърция, а само да зададеш адрес от там...рутацията те води до адреса без да си там...

Коментар

как става номер с а gps-а не ми работи нещо, оставих го доста време отвън ама не прихваща ?
                            като се сложи на таблото на колата има ли обхват или трябва отделен ГПС да купувам?
                            Disco II td5
                            2" OME,Safari snorkel, front D44bumper, 9500winch,chip, Fedima 265/70/16
                            planed: air locker, rear D44bumper

Коментар

Някой знае ли как рутира това нещо... при мен пише че за този регион рутирането не е разрешено

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X