Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към собствениците на Garmin - и

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос към собствениците на Garmin - и

Връщам се от разходка из цяла Европа. Купих си GPS Mio C510 с вградени карти и 2 MB SD . Голяма и неприятна беше изненадата ми когато разбрах че това нещо , навигира, само с приоритет на магистралите.
    С други думи , кара кара, и все гледа да те навре в магистрала.
    А то, по магистрала, със странични шумозаглушителни стени, със 130 км/час и с климатик, какво от атмосферата на страната ще усетиш ?
    Опитвах да го програмирам по неплатени пътища, по държавната пътна мрежа. Не ще и не ще.
    Въпроса ми е: Garmin , като лидери в областа, имат ли такива карти, на държавната пътна мрежа, без магистралите и подробни рутирания, и колко би ми струвала една подробна карта на Европа. Моля имайте в предвид, че във Австрия се плаща с винетка, и GPS по никакъв начин не реагира , на безплатна пътна мрежа.
    Благодаря !
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

До: Въпрос към собствениците на Garmin - и

Ами аз ползвам Руут66, Ай-го и Навтек. Всички те имат бутон "избегни магистралите" Трябва и при теб да има такъв!

Коментар

Освен това кой ти каза, че Гармин са лидери???

Коментар

Също можеш да избираш различни опции за маршрут - най-бърз или най кратък. Естественно е при "най-бърз" да се стреми да те прекара по шосета с по-висока максимално разрешена скорост - в случая магистрали. Според мен си направил по-добрия избор с тая навигация в сравнение с Garmin. Картите при MIO се обновяват много по-често и има още една особенност , за която ще се сетиш като се разровиш по чуждите форуми.

Коментар

Благодаря, сега ще се разровя из форумите. Инак аз се ползвам от првилото на българския инженер - " Ако и последният опит не стане, прочети инструкцията "
          Уви, ще трябва да се чете
          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
            Също можеш да избираш различни опции за маршрут - най-бърз или най кратък. Естественно е при "най-бърз" да се стреми да те прекара по шосета с по-висока максимално разрешена скорост - в случая магистрали. Според мен си направил по-добрия избор с тая навигация в сравнение с Garmin. Картите при MIO се обновяват много по-често и има още една особенност , за която ще се сетиш като се разровиш по чуждите форуми.
            При Гармин и ТомТом има и функцията "Avoidance" (избягване) и можеш да избираш -платени пътища , трафик, U-turns, магистрали и др.
            LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X