Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с GPS> Garmin NUVI 310 или...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с GPS> Garmin NUVI 310 или...?

Привет, наскоро си купих въпросният навигатор /за 500лв./ от един магазин за компютърна техника в гр. Пловдив. Дадоха ми го само с един захранващ кабел за запалката на колата. Без диск със софтуер и упътване! Нито те разбираха какво ми продават, нито аз какво купувам! Прбоблема е следният, - когато задам маршрут то той се получава, като една права лилава линия директно от точка до точка /тази линия на се съобразява с никакви пътища от картата независимо от това кой режим на изчисление съм задал-Faster Timer, Shorter Distance или Off Road!/. Когато следвам зададеният маршрут устройството не коментира нищо/мъчи/.
    Преди да отворя въпросната тема си направих труда да прочета голяма част от този форум, така с получените знания успях да си преинсталерам системният софтуер на устройството на най - новият вер.3.90( Старият беше вер3.50 ) , да си кача Български глас, научих се и да си инсталирам карти с "МапСорса" в SDrama (1G)Надявах се, че така проблема ще се реши! Но Уви решение все още няма , пробвах какви ли не настройки и варианти.В директория Garmin на самото устроЙство не съм инсталирал нищо, само в SD картата.
    В "Нувито" си имаше инсталирани и все още ги има сладните карти: (Map info -> Euro BG Topo Maps,[1] BG Bulgaria 1 , BG Bulgaria 2, BG Bulgaria ////// City Navigator Europe NT+8, [1] Austria & Switz .
    Започвам да си мисля ,че е от картите !!! Какво да направя, как да постъпя ? Много очаквах от това у-во , но пожънах само разочарования !!! А пари повече няма!!! Моля помогнете ми ! Ще съм благодарен на всеки , който се отзове E-mail . > stoyan_kanev@abv.bg

До: Проблем с GPS> Garmin NUVI 310! HELP!

Ами колега правилно си се досетил. Тези BG карти не са рутиращи .
    Просто ти показват къде се намираш / някакъв ориентир/ Купи си за 130 лв. картата на Събин . Виждал съм я и в Техномаркет.

Коментар

От картите е , БГТОПОМАПСА не е навигиран , затова ти чертае правите линии. НавигиранА за БГ е картата на Събин - ОФРМ.

Коментар

Благодаря много за съдържателните съвети! А добра карта на Европа, къде мога да си намеря , как се казва за да знам какво да таръся( тоВа да не е CN-9 )? Могат ли да се инсталират няколко карти едновременно само в директория Garmen , ще рабоят ли без да си пречат ? Как да си е набавя? Извинявам се, ако въпросите ми са глупави или тВърде прекалени!

Коментар

Някой може ли да ми каже, колко е обема на собствената /ватрешната, вградената / памет на въпросният навигатор? За да си направя изводи за това, какво евентоално мога да инсталирам вътре.
          На мен карта на България не ми е толкова необходима в момента, макар ,че не е лошо да имам такава за да придобия реална представа за това , как се работи с тази машинка. Имам планове да използвам навигатора за пътуване в чужбина /смятам да поработвам, като шофьор на ТИР от време на време/. Ще ми е нужен за да откривам по-лесно адресите. Курсове предимно в Австрия, Румъния и Гърция. Колеги, кажете ми коя е най-добрата карта за Европа към момента за това "Нуви310"?
          Благодаря предварително, както се казва ще почерпим !

Коментар

Имаше една тема 'карта за австрия' , виж там за метрогайд , а за румъния и гърция- в mapcenter.com , ама няма нещо кой знае какво.

Коментар

Благодая на всички отзовали се ! Смятам повече да не се занимавам с този навигатор и да го продам. за повече информация вижте тук > http://stoyan-service.hit.bg/index_files/page0004.htm

Коментар

Има възможност да рутираш из българия и без пари. Аз съм купил за 130лв картата, но в последствие разбрах как може да се пусне рутиране по картата от топомапс. За повече инфо ЛС.

Коментар

Първоначално публикуван от ExE Преглед на мнение
                  Има възможност да рутираш из българия и без пари. Аз съм купил за 130лв картата, но в последствие разбрах как може да се пусне рутиране по картата от топомапс. За повече инфо ЛС.
                  Привет, вече се сдобих с навигирана карта OFRM BG и нувито заработи добре, но ще се радвам изключително много, ако ми покажеш, как да пусна навигацията на "топомапса" нов съм и нямам достъп до ЛС- emila ми е stoyan_kanev@abfv.bg

Здраве и Успехи !

Коментар

Ако може и на мен nikolay.shiparov@gmail.com.

Благодаря за което.

Коментар

айде и на мен,МОЛЯВИ!

Коментар

Първоначално публикуван от batstoyan Преглед на мнение
                        Благодая на всички отзовали се ! Смятам повече да не се занимавам с този навигатор и да го продам. за повече информация вижте тук > http://stoyan-service.hit.bg/index_files/page0001.htm
                        ....корекция на линка....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X