Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо Гугъл Ърт не ми показва траковете?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо Гугъл Ърт не ми показва траковете?

Ползвам последната версия на Мапсорс и Гугъл ърт плюс, ГъПъСъ-то е Гармин 60CS с навряни в него БГ топо мапс... В Мапсорса си виждам свалените тракове обаче като им дам да се видят в Гугъл Ърт се виждат само пойнтовете а траковете не, въпреки че пише че ги показва и при нужда ти посочва къде е всяка една точица от трака, но трака така и не го показва...Абсолютно същия софтуер и джипиес при Фанатик раотят перфектно, а при мен не... Какво става мамка му!?
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

До: Защо Гугъл Ърт не ми показва траковете?

Намразил те е и гугъла от как стана асвалтаджия
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Добре, приема се, ама ми трябва да го показвам на едни образи и ще трябва да свикне.
      Други предложения?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Някъде в свойствата на гугъла имаше да променяш цвета и прозрачността на трака. Пробвай от там да си поиграеш.

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
          Някъде в свойствата на гугъла имаше да променяш цвета и прозрачността на трака. Пробвай от там да си поиграеш.
          Някъде имаше, но въпреки това не го показва

Коментар

Свали си тази програма "GPSBabelGUI"
            преобразувай трака в kml формат и го стртирай, ще се отвори гугъла и би трябвали всичко да е наред и аз имам подобен проблем като го правя както си описал с мапсорса, но с това става.
            ако искаш мога да ти я пратя много е малка 908 кб
            Последно редактирано от Peppy; 08-07-07, 22:09.
            LZ1PER

Коментар

Остава и линк да дадеш откъде. Свинското е че при другите работи и без такива гимнастики...Защо???

Коментар

Сори, не съобразих ето я
                LZ1PER

Коментар

Изтеглих я. сега трябва да я разуча как работи.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                    Свинското е че при другите работи и без такива гимнастики...Защо???
                    сигурен ли си, че си изчерпал всички варианти в google-то
                    Прикачени файлове

Коментар

Мисля че знам какъв точно ти е проблема, но не мога да го обясня, без да имам Google Earth пред себе си. Като отвориш трака в Google Earth на екрана се вижда само първата точка от първия трак нали?
                      Ето това е виновника(намира се в горния край в центъра на екрана и по принцип не се вижда):

Това го има от версия 4.00.2080 насам, позволява ако във кмл файла има информация за време да се показва като анимация.
                      “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
                      Walter Rohrl
                      GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Дима , най-горе има една настройка , поиграй си с нея Точно в ляво на тази , с която регулираш наклона на ландшафта ... До нея има едно часовниче
                        Прикачени файлове

Коментар

Когато ти е селекнат съответния трак той има 2 компоненти-points i path.Трябва да демаркираш points и ще си видиш трака
                          offroad фен
                          1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                          TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Според мен по-правилния въпрос е "дали с windows vista работи google earth нормално"?
                            нямам друго обяснение за проблема на Дима преинсталирахме всичко няколко пъти, странното е че като направим route в мапсорса и веднага излиза в Гугъла но записан трак не ще, единственото с което не си играхме е часовата зона както казва Митко.
                            no signature no problems

Коментар

Това ли се вижда?
                              Прикачени файлове
                              offroad фен
                              1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                              TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X