Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Някой да е забелязал?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Някой да е забелязал?

През последните дни моят Гармин Фортрекс влоши точността си - по принцип стига до 2-3 метра на открито, а сега не мога да стигна повече от 10-12 метра. Има ли нещо такова и при вас или моят нещо се е разстроил ... !?

До: Някой да е забелязал?

При мен няма проблеми, всичко е както си беше... По принцип е възможна промяна на точността при определени пренастройки на спътниците...
    VPetrov.photography

Коментар

Хм ... Аз си помислих да не би да са има някакви аномалии в атмосферата или нещо със спътниците... Ама ако никой друг няма такъв проблем, значи моята машинка се е разстроила нещо и ще трябва да и търся кусура ...

Коментар

незнам дали този модел има функция за запазване батериите (battery saver) но съм забелязал на 60CSx че когато GPS-a работи в този режим точнста пада на 10-20 метра

Коментар

Има. Според инструкцията така щял да издържи с 30-40% по-дълго. Но аз не съм използвал тази инструкция откакто го купих ...
          Още мнения ще ми бъдат полезни.

Коментар

Ах, ах, как съм се объркал!! Исках да кажа, че функцията за пестене на батериите не съм ползвал никога...

Коментар

Първоначално публикуван от kraz Преглед на мнение
              незнам дали този модел има функция за запазване батериите (battery saver) но съм забелязал на 60CSx че когато GPS-a работи в този режим точнста пада на 10-20 метра
              да му се невиди... а аз се чудя защо моя GPS взе да дава такава малка точност
              май му включвах батери сейвър мода ... и оттогава.
              ама кой да се сети
              2010 CRF 250 R

Коментар

e да това никаде в документацията която идва с него като си го купиш не го пише такаче с опит се установява

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X