Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инсталиране на IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Инсталиране на IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca

Моля някой ако е наясно да обясни как мога да инсталирам IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca. Проблема за мен е много голям, понеже не мога да открия карти за този модел, а чета по разни форуми, че е възможна инсталацията в такъв апарат на друга навигираща програма от типа на IGO. За съжаление досега не съм открил подробно обяснение как става подобна инсталация. До момента успях да влезна в системното меню на апарата и да достигна до Уиндоус-а. Благодаря ви предварително. Почерпката от мен.

До: Инсталиране на IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca

Код:
    http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=69723&hl=Lucca

Коментар

Първоначално публикуван от milstan Преглед на мнение
      Код:
      http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=69723&hl=Lucca
      Благодаря на колегата за линка. Отдавна се ровя из тези руски сайтове, но все пак никъде не успях да намеря точен алгоритъм за това как се инсталира друга навигираща програма на тези модели навигация Lucca на Blaupunkt. Моля някой ако има опит или знае как става да ми помогне с по подробно обяснение. Извинявам се предварително за това, че нямам голям опит с инсталацията и преинсталацията на програми на такива устройства. Имам голям опит в работата с PC, но това е нещо коренно различно, и има голям риск да прецакам устройството, ако не направя нещо както трябва.

Коментар

Точно с тази навигация не съм запознат, но по принцип на други модели съм слагал ИГО. Слагаш нова СД карта. Създаваш на СД картата папка с име /mobilenavigator/. Слагаш в нея програмата ИГО, като преименуваш и *.ехе файла от igo.exe на mobilenavigator.exe и си готов. Почти всички PNA устройства търсят по този начин навигационния софт, така, че би трябвало и при теб да стане.
        Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
        SSang Yong Kyron 2.0xdi
        Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd

Коментар

На линка , който съм дал още на първата страница има работеща версия на IGO8 за тази машинка. Просто трябва внимателно да се прочете темата (аз даже прочетох само първата страница и намерих обяснение):
          Код:
          Полностью рабочая версия iGO8: http://depositfiles.com/files/6925444
          Заменить файл SETTING.INI на внутренней флешке файлом из архива, скопировать папку iGO8 в корень SD карты и пользоваться ...
          Карты качать отдельно.
          В архива има файл SETITNG.ini , копирате го в уреда със замяна на оригиналния , а самото IGO8 се копира на SD картата.

Доста устройства са с директория MobileNavigator , но далеко не са "почти всички" (да кажем една пета от тях). Но това е друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от videnminchev Преглед на мнение
            Моля някой ако е наясно да обясни как мога да инсталирам IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca. Проблема за мен е много голям, понеже не мога да открия карти за този модел, а чета по разни форуми, че е възможна инсталацията в такъв апарат на друга навигираща програма от типа на IGO. За съжаление досега не съм открил подробно обяснение как става подобна инсталация. До момента успях да влезна в системното меню на апарата и да достигна до Уиндоус-а. Благодаря ви предварително. Почерпката от мен.
            първо от тук http://www.blaupunkt.com/UK/downloads_3.asp теглиш ъпдейт за твоето устройство вътре има папка пна там пишеш каквото искаш да сложиш съответно променяш името на ексето
            форматираш карта на фат система не фат32
            зареждаш батерията слагаш картата и ъпдейтваш
            аз си направих сборка на иго-амиго работи перфектно само при изход забива увисва но нищо

Коментар

Инсталиране на IGO в навигация Blaupunkt TravelPilot Lucca

Тази стара тема я прегледах не ми помогна, така снабдих се днес с тази навигация нямам си и на идея как се подкарва, някой може ли да ми обясни как да си кача таз въпросна ИГО, с бг интерфейс и бг карта.
              Последно редактирано от Pacific; 20-02-12, 10:39.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X