Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ПРОБЛЕМ С РЕГ.КОДА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ПРОБЛЕМ С РЕГ.КОДА

Здравейте, не знам ще може ли някой да ми помогне,но проблема ми е следния. От скоро имам Street pilot c510 който ми донесоха от Германия. Имаше карта само на Германия. С него ми дадоха и диск( но май не оригинален) с City Navigator Europe NT v9 и някакъв 25 цифрен код. След отключването с MapSource ми разреши да видя картата.НО след качване в GPS-а казва че картата е заключена. В последствие разбрах че е трябвало да сложа 25 цифрения код от жълтото листче към GPS-a , но вече не ми позволява да въведа регистрационния код казва ,че вече е бил в употреба. Ако някой знае как да върна нещата с кода да помогне. Благодаря предварително.

До: ПРОБЛЕМ С РЕГ.КОДА

Кода който имаш е само за 1 регион, т.е. Германия.

Това което ти казва като грешка е защото 8 симвонлият купон код е вече използван(регистриран) когато си въвеждал за 1-ви път 25-символният.

Най евтиният ти начин да получиш европа е в сайта на гармин, ъпгрейд цената не трябва да е над $80.

Коментар

До: ПРОБЛЕМ С РЕГ.КОДА

Мерси за инфото разбрах какво е станало. Явно ще се поровя в нета за някоя free карта на Франция и Холандия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X