Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS + Радио

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS + Радио

Това е то, живели си хората добре милион години, а после дошли компютърджиите ...
    Разкажи обаче за ГПСа спрегнат с радиото. И колко ще струва. В мечтите си виждам джобен приемник, който може да се включи и в планшетен компютър, и в радио, и носимо и стационарно.

SOS

Комбинацията приемник + УКВ е чудесна идея. Адмирации.
    Давам предложение. В морето тази функция е комбинирана в един спасителен транспондер, с който няма да Ви досаждам. Комбинирайте УКВ с паник бутон, който при катастрофа или нещо друго от вида "Пази Боже" да изпраща координатите на превозното средство на спасителните служби заедно с информция за вида и регистрационния номер на МПС-то, колко души побира и прочие полезна информация за спасителите и Бърза Помощ.

Това май си е цяла тма, но аз не мога да преценя
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

...IDEAMAN

...общо взето идеята ми дойде от нашата морска станция "NEPTUNE" койтято е решена по същият начин: GPS вързан към морска радиостанция с ATIS или DCS. При бедствие вече заедно с идентификацията на короба се изпращат и координатите... ДА НЕ СЕ СЛУЧВА !!! Но особено в студената или бурната вода може да спаси много хора...

Коментар

Мисля, че и студената + бурна нощ през Януари в кола заедно с жената и децата, някъде в Добруджанския Делиорман например е също толкова страшна и животоопасно, както в морето.

Всъщност има ли такива разработки за цивилни МПС-та.
        Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

...

...истина е !!!

Коментар

...П Р О Д Ъ Л Ж Е Н И Е...

Продължението вече ще е тук: http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=697

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X