Здравейте, първо искам да се извиня, че темата сама по себе си не е свързана с offroad-а, но това е единственото място, където мисля, че някой може да ми окаже съдействие. Вчера се сдобих с GPS Prestigio 450BT EU с навигация Igo, понеже ми предстои дълго пътуване до Англия. Намерих един сайт за планиране на маршрути: http://www.viamichelin.com Планирах си маршрута, като му зададох и точно определени междинни точки, през които искам да мина. Доста по- лесно е от колкото да се занимавам да го отбелязвам на картата на самия GPS, поради големите разстояния. От този сайт, след като маршрута беше генериран, има функция за експортирането му в няколко формата: .GPX .freshroute .csv .xvm .ov2 Видях, че Prestigio-то има функция за експортиране на журнали в .GPX формат и за това останах с впечатлението, че може и да ги import-ва. Отделих близо 2 часа да открия начин как да импортирам сваления от сайта маршрут в .GPX формат в Igo-то, но така и не намирам начин. Някой ако може да помогне ще съм безкрайно благодарен

Коментар