Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с изобразяване на малките реки - GPSmap 62s

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Проблем с изобразяване на малките реки - GPSmap 62s

    Здравейте,

    Устройството е GPSmap 62s с карта ОФРМ 5.61 TOPO LAT и последния софтуер V3.40. Проблема го забелазах случайно при по-голям zoom - малките реки и потоци не се изобразяват, а само се изписва името им на няколко места, където би трябвало да минават. По-големите реки излизат нормално като интересното е, че някои от тях се "появяват" от определена точка, в която имат притоци. Например река Видима "започва" от с. Дебнево, в по-горното й течение контурът (както и на притоците й) й липсва, а само е изписано името й през определен интервал.

    GPS-а го взех преди 2 месеца с карта 5.50. При ъпдейта до 5.60 обнових и софтуера до версия 3.00, преди 2 дни сложих 5.61 и тогава забелязах проблема. Преди малко сложих последната версия на софтуера 3.40 - без резултат. Пробвах със старата карта 5.60, отново без успех.

    Рових из опцийте на GPS-а, но не открих нищо, което да сочи към проблема. Пробвах с различни детайли на картата, но и това не даде резултат.

  • #2
    От: Проблем с изобразяване на малките реки - GPSmap 62s

    Сетих се за вица как Бил Гейтс си оправял колата като се развали - спира, гаси я, излиза, влиза, пали и продължава. Дадох "Restore defaults" на картата и реките се появиха. Но наистина странен бъг, защо само това беше засегнало.

    Коментар


    • #3
      От: Проблем с изобразяване на малките реки - GPSmap 62s

      Моят съвет е, ако имаш време поиграй си с настройките на картата и виж, кога ти прави този проблем. Пробвай с по-стар фърмуер да видиш как е. След това директно пусни тикет на съпорта на Garmin. Пичовете са много сериозни и ще ти обърнат внимание. На мен ми смениха приемника и то заради проблем, който не се решава просто със смяна на GPS-a.
      Warp. Timewarp.
      Grand Cherokee WG 2.7 CRD BFG A/T
      LZ1VAS

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X