Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Надран екран?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Надран екран?

Здравейте колеги. Пиша за първи път в този раздел и незнам дали това е точното място на темата, ако не е извинявам се. Имам гармин 60цсх който с течение на времето му се надра екрана или панела, кой както си го нарича Ще ми дадете ли някаква идея как да си го полирам? Казаха ми със паста за зъби и да търкам старателно със салфетка от меките, но не се получи.

От: Надран екран?

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
    Здравейте колеги. Пиша за първи път в този раздел и незнам дали това е точното място на темата, ако не е извинявам се. Имам гармин 60цсх който с течение на времето му се надра екрана или панела, кой както си го нарича Ще ми дадете ли някаква идея как да си го полирам? Казаха ми със паста за зъби и да търкам старателно със салфетка от меките, но не се получи.
    Ако няма "антискрач" покритие някакво.... аз на телефона "стъклото" пред дисплея го полирам редовно. Първо с водна шкуртка Р2000 до като сваля дерюгите и после с полирпаста за автобоя. Става си.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Ами няма нищо отгоре, значи и аз ще опитам така и телефона може да си пробвам

Коментар

Първоначално публикуван от Емил Трайков Преглед на мнение
        Ами няма нищо отгоре, значи и аз ще опитам така и телефона може да си пробвам
        Колега ако драскотините не са много дълбоки даже и да има и по-дълбоки след 2-3- полирания резултата ще е по-добре и ето това ще ти свърши работа. Изплозвал съм го преди време и резултатите от него бяха много добри.

Коментар

Колега, от къде в България мога да си купя displex?

Коментар

От тук или от тука

но доста търкане ще падне да имаш в предвид !
            Последно редактирано от Garminn; 21-11-12, 18:53.

Коментар

Това с пастата за зъбите не е вярно. Даже понякога пастата съдържа гранули и надира още.
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              0878 23 58 34- Радо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X