Обява

Свий
Няма добавени обяви.

кодове за Garmin карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: кодове за Garmin карти

нямам в предвид твоята карта Събине а тая на Гармин...ти даваш ъпдейти фри...а те ??? така де...ма ти я продаваш картата само в Бг а те в цял свят...едва ли не са си избили труда ...как мислиш а ? ако бяха давали фри ъпдейт нямаше да ме кефи хакването..но сега му се кефя...това ще ги научи на коректност към тези от който взимат пари занапред ако искат да са в бизнеса ...чух че вече има ключ...ще проверя и ако е така сам ще кача линка тук...писна ми от скептицизъм. Щом сме клиенти и сме им платили...опала...да се позамислят трябва ли да ни дадат версия без грешки или не или поне някакви ъпдейти? Затова има алфа..бета итн...до излизане на релийз...едва той струва пари...а другото си е жив тест!

Сори, но е точно така...
    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

В това отношение Гармин наистина имат много кофти политика повечето компании дават безплатни ъпдейти - купуваш си приемник и след две години то става някакъв чеп за зеле защото някой иска куп пари отново. Защо и двете бг карти на гармин са с безплатни ъпдейти да опитам ли да позная? Защото няма кой да Ви ги плати 2-ри път. А с цялото си уважение- картите са страхотни, определено заслужават парите си. А сигурно сте забелязали, че и това вдига продажбите на геотрейд.

Коментар

Българските не са с безплатен ъпгреид. Моята е с една година безплатен, после пак трябва да си я купиш, но с 20% отстъпка(и имаш още една година новите версии безплатно) или с 50% отстъпка за еднократно обновяване.

Не знам за закупуване на софтуер да има безкраен безплатен ъпгреид някъде, обикновено само новите версии свързани с бъг фиксовете (поправките) са безплатни.

Не виждам защо да не се плаща при положение че има екип хора които работят за подобряването на продукта, техният труд си струва пари в крайна сметка. Когато купуваш продукта получаваш/плащаш това което са направили за момента, освен ако не обещават друго.

Коментар

Относно картите на гармин. Не мисля че са толкова скъпи, дори сравнено с техните моята е скъпа, защото те ти дават за 170лв (340лв с право да я ползваш на 2 приемника) цяла Европа, а аз продавам моята за 130лв само за един приемник. От друга страна цената на моята е продиктувана от значително по малкият пазар и пропорционално погледната даже е евтина.

И в крайна сметка никой не кара никой на сила да купува, устройва те купуваш, не те устройва - не купуваш.

Коментар

Картата CityNavigatorEurope NT9 , която е комплект с BT GPS10x може ли да се отключи за друг прибор или кода , който е в нея е само за дадения GPS от комплекта. Имам в предвид дали е нещо като самостоятелен продукт.

Коментар

кода си е за него, но гармин могат да ти генерират още един, за друг гармин GPS. Прочети няколко мнения по-нагоре съм го обяснил.

Коментар

Неразбирам за какво е целият този спор, като Сабин го казва съвсем ясно.

"И в крайна сметка никой не кара никой на сила да купува, устройва те купуваш, не те устройва - не купуваш."

Имаш право на избор, а това е най важното.

Коментар

До: кодове за Garmin карти

Тъп въпрос но....от къде мога да си намеря карта на Европа - да купя или изтегла.Много ми е важно.Приемника ми е Гармин 205.

Коментар

http://www.garmin.com/garmin/cms/sit...iew#fragment-3
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=472
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=500 - ako e още там.

Коментар

До: Re: кодове за Garmin карти

Здравей ,преди два дни си регистрирах навигацията в саита на Garmin ,тя е с cyti navigator 2008 ,дали ще ми пратят безплатно cyti navigator 2009

Коментар

не няма да ти пратят нищо

Коментар

До: Re: кодове за Garmin карти

Първоначално публикуван от vmiliovski Преглед на мнение
                          Здравей ,преди два дни си регистрирах навигацията в саита на Garmin ,тя е с cyti navigator 2008 ,дали ще ми пратят безплатно cyti navigator 2009
                          Зависи от уреда. Мойто нуви 760 до средата на ноември можеше да си вземеш 2009 аз се възползвах За този модел вече е късно
                          Светът на Владо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X