Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вариант Garmin и Google Maps на едно устройство

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вариант Garmin и Google Maps на едно устройство

Има ли вариант Garmin и Google Maps да се инсталират на едно устройство, таблет или лаптоп (на Garmin Nuvifone не е добре - първо заради цената и второ много малкият екран). Устройството ще го ползвам в кола (джип). Идеята е хем да разполагам с "Навигационна и off-road карта на България", хем и сателитна снимка на местността в която се намирам (и позициониране върху снимката)

Въпреки опитите ми да търся във форума не открих подобна тема. Ако модератора сметне за необходимо да премести темата или да я изтрие, моля нека ме уведоми.

От: Вариант Garmin и Google Maps на едно устройство

Има. Аз съм с лаптоп Asus eee 901 с инсталиран Garmin Mobile PC + SASPlanet, на която имам сателитните снимки на цяла България офлайн.

Коментар

Също е вариант и с телефон с ОС Symbian (предполагам и за Windows Mobile има Google maps, но за Symbian съм сигурен, че има).

Коментар

Сега го може всеки джобен компютър. Единствения проблем е, че не става за нищо, освен ако не е защитен планшет две педи.

Коментар

Стефане, погледни календара... 2011 година сме!

П.П. Преди да се направи поредното запитване, е добре да се порови из форума, вкл. и в тази тема.
          Последно редактирано от giorgio; 10-01-11, 07:17.
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

И да не би да се вижда повече на по-малко екранче, от това че съм по-кьорав? Или незащитените лаптопи, или там топ лапаните, живеят повече в джиповете?
            Нямам против лапането, просто са калпави щурмани. А някой трябва да тича с въжетата.

ОФФ. Говори ми се с тебе за едни криви железа, и за едни други прави дурали. Не знам дали ще наловим зайци, но и тия въпроси някак трябва да се решат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X