Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Постановление за създаване на GPS карта - ДВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Секретност

Нямам нищо против, но пак повтарям:

Нали за това са специалист. Да направят и цивилни варианти за свободна употреба. В края на крайщата не искаме кой знае какви данни.

А тези, които се занимават професионално с терор нашити разработки ли ще чакат да излязат, че да ги откраднат и да си направят база примерно в "бившия склад на тиловата рота в село Долно Цървуло", създадено 1910 и закрито през 1960г. Аааа МА Ха. Аман от паркетни генарали ТВ звезди.
    Човек е умен за дълго, но глупав за цял живот.

Коментар

Извинение

Днес всичките ми постинги са с правописни грешки, за което се извинявам, но просто работя по още няколко документа пък искам да се включвам на тази тема.

Коментар

)) Важно си е. Наистина!
        Всяка разузнавателна активност се забелязва, а на местността - като маймунски задник. То не случайно криенето на картите е достатъчно за голямата част от безопастността.
        А виж, за цивилни в нашия смисъл, сигурно пак няма да има радост. Щото кинтите са много, а на кой му е притрябвало да ги дава за нашия кеф? ....

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
          )) А виж, за цивилни в нашия смисъл, сигурно пак няма да има радост. Щото кинтите са много, а на кой му е притрябвало да ги дава за нашия кеф? ....
          Ами на нас - данъкоплатците и законоспазващите колкото и наивно да звучи това.

Коментар

Ех, не ме разплаквай бе братче, ти кво, да не вярваш в доброто ...

Коментар

Пари

Прав си. Глупаво е да мисля, че би имало интерес да ни пуснат нещо от цялата работа.

Вярвам на цивилна версия, защото си мисля, че в нея има пари за търговците и ако те са достатъчни, то търговците биха направили нещо по въпроса. Но като се замисля малко повече може би няма голям потенциал за печелене на пари и никой няма да се захване с това.

Коментар

)) Щото кинтите са много, а на кой му е притрябвало да ги дава за нашия кеф? ....
                Ми Стефане то това е като всичко друго. Като плащаш патен данък да не би да караш по-хубави улици! Ние сме балъците данъкоплатци и на кой му пука за нас!
                LZ1JJJ

Коментар

Хм. Де да знам. То понеже и търговците ни като другото ...
                  От гледна точка на чисто транспорта не сме интересни на никого, а предположителните четири магистрали, дето така и няма кой да построи, спокойно могат да се оправят и с табели. Просто да гледат да не ги крадат.
                  От сигурно 30 местни джипера кви пари да вземеш? Да не раздуваме в стил Ню Васюки, по идея сигурно може да се направи нещо ... теоретически. Така или иначе земята пустее, територията се обезселява. А от хърватската граница, и до брега на Атлантическия океан природа вече няма, безкрайно предградие. Обаче с кво да привлечеш чуждите джипове, тука няма ни едно състезание с което да ги зарибиш.
                  Виж руснаците могат да турят яко рамо, щото се интересуват наистина. Обаче като не ставам за нищо в търговски смисъл, и като нямам приятели от туризма, и нищо не успявам вече втора година. И като няма една цистерна А - 76 за осигуряване на мероприятието, и ей го, пак нищо... Така и не е притрябвал на никого цивилен ГПС. А на военните не им трябва по принцип.

Коментар

... ???

...а какво искат да кажат с това:

"...създаване и поддържане на държавната GPS мрежа... "

Коментар

Re: ... ???

Първоначално публикуван от ALAN GPS
                      ...а какво искат да кажат с това:

"...създаване и поддържане на държавната GPS мрежа... "
                      Искат да кажат, че пак ще похарчат много пари, и никой няма да разбера подробности, и съм сигурен, че нашите карти ще са по-точни. Защото военните заобикалят и ЗОП с любимият им член 6 (свързан с националната сигурност).
                      LZ1JJJ

Коментар

За "Национална ГПС мрежа" вж. "Изискване на Еееевросъюююззззааа № Х.У.Й. ххх/ и други", във връзка с "НАТО иииска пък!, и аз!!!", С. 1989-2005, Паси, С., "Съвременна политическа мода", ежедневник, публикации в Интернет.

Езикови, стилистически, граматически проблеми обяснявам. Стефан. тел.: ххх-хх-хх
                        Мамка им, цензура((((

Коментар

За "Национална ГПС мрежа" вж. "Изискване на Еееевросъюююззззааа № Х.У.Й. ххх/ и други", във връзка с "НАТО иииска пък!, и аз!!!", С. 1989-2005, Паси, С., "Съвременна политическа мода", ежедневник, публикации в Интернет.

Езикови, стилистически, граматически проблеми обяснявам. Стефан. тел.: ххх-хх-хх
                          Мамка им, цензура((((
                          Ммммда осведомих се следвайки препоръката ти, най-точно си го казал
                          LZ1JJJ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X