Обява

Свий
Няма добавени обяви.

GPS Garmin?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• GPS Garmin?

Здравейте,изчетах много за навигацийте Гармин,разбрах,че са най-добрите за Бг,на мен това ми трябва,или да си направя разходка из Балканския полуостров,но както и да е,имам дилема и реших да попитам по компетентни-двуумя се коя от двете да си взема
    Garmin Nuvi 1390T BG или

Garmin Nuvi 1450T BG

Някой ако е имал наблюдения в/у тези устройства,моля да сподели,добри ли са,струват ли си,или ако има алтернативен вариант да сподели,ще съм благодарен!
    Последно редактирано от Ясен; 18-10-10, 08:50.

От: GPS Garmin?

Ако, нямате финансово ограничение за покупката, вземете Nuvi 3790T. По-добро от него за сега няма. А, иначе 1450Т BG e по добър и с по-голям екран.

Коментар

Ето сравнение на 2та модела:
      https://buy.garmin.com/shop/compare....eProduct=32700

Сам виж разликите и прецени кое те устройва повече

Коментар

То много си зависи за какво ще го ползваш. Лично аз гледам да не си вземам електроники, дето не работят с АА или ААА батерии или акумулатори.

Коментар

В това отношение, винаги можеш да вържеш GPS-а към запалката на колата, т.е. към навигатора.
          Между другото, едно уточнение: Garmin не са най-добрите устройства за България, но картата (www.karta.bg) определено е най-добрата...
          Петър Събев

Коментар

Първоначално публикуван от BORIME4KA Преглед на мнение
            В това отношение, винаги можеш да вържеш GPS-а към запалката на колата, т.е. към навигатора.
            Между другото, едно уточнение: Garmin не са най-добрите устройства за България, но картата (www.karta.bg) определено е най-добрата...
            Стига колата да е наблизо. Някои ходим и без коли понякога
            За това казвам, че е добре, да се знае за какво ще се ползва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X