Здравейте колеги ако мога така да ви нарека като собственика на АТВ от съвсем скоро . Като начинаещ в това хоби (спорт) има доста въпроси на който ще бъда благодарен ако някои има времето и желанието да ми отговори . Закупих въпросното АТВ Кавазаки брут форс 750 4х4 преди няколко дни и ще трябва да го обслужа , като на първо време ще трябва да сменя маслото в двигателя и във диференциала . Първия въпрос ми е какво масло трябва да закупя като вискозитет и на каква марка да е ? Четох че за двигателя е необходимо между 2 и 3 литра според това дали ще се сменя и филтър или не , мисля да сменя и масления филтър та ако някои знае какъв трябва да е като номер също ще съм благодарен . Другото което видях че трябва да се направи задължително е регулиране на предната ос защото лявата гума седи малко прибрана и кормилото също е леко на една страна . Тук също ще ми е необходима помощ и съвети къде може да се направи реглажа или по какъв начин мога да го направя сам ? Имам питане и за един датчик който се намира от дясно ниско долу мисля че е маслен защото от него сълзи масло от къде може да се закупи ни за него по късно като направя и прикача снимки
За сега е това очаквам помощ от колеги които имам такива машини и са запознати . Ще бъда много благодарен ако някой се отзове и помогне с обяснение като за новобранец .

Коментар