Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с KVF 650

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• проблем с KVF 650

Колеги имам KVF650 който се опитах да го карам под вода и от тогава само ядове , повечето неща ги оправих но постоянно ми влиза в грешка и не знам как да я изчися. Един приятел ми каза че някакви кабели им се сменяли местата ама и той не знаеше кои точно а и 4х4-то отказа - моля за помощ и не влизайте в дълбока вода - водата влиза и в диференциалите

От: проблем с KVF 650

Първоначално публикуван от marto1975 Преглед на мнение
    Колеги имам KVF650 който се опитах да го карам под вода и от тогава само ядове , повечето неща ги оправих но постоянно ми влиза в грешка и не знам как да я изчися. Един приятел ми каза че някакви кабели им се сменяли местата ама и той не знаеше кои точно а и 4х4-то отказа - моля за помощ и не влизайте в дълбока вода - водата влиза и в диференциалите
    Toва с диференциала го няма при мен ! За 4х4-то провери буксата долу под пластмасите да не се е извадила.На километража мига ли нещо ? Смисъл показва ли , че си го включил или ?
    Потърси PIJO78 от форума.Той има много опит с работните кавазакита и е пекан!Ако не го намериш във форума ето му телефона - 0896700274 . Надявам се да има желание да ти помогне , защото ако има ще го направи !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

На таблото се сменят през една секунда 2wd и 4wd

Коментар

Да.влиза ако натопиш кормилото,обади се ще помогна с каквото мога
        Seat Alhambra TDI
        Kawasaki KVF650
        Honda CRF250X
        Suzuki Vitara

Коментар

На таблото се сменят през една секунда 2wd и 4wd
          Колега, точно така прави и моето, иначе си работи нормално предното..Разбра ли как да го оправиш?
          0888543685 Валери

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X