Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със предна спирачка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем със предна спирачка

Колеги помагайте, поради това, че машината се почти обърна(застана на една страна), да поясна, че става въпрос за атв кинг куад, се наложи да обезвъздуша предните спирачки...Направих процедурата, както си му е реда и... долях пак казанчето със спирачна течност дот4, както пише...Еми спирачката ми не е същата. Преди спираше с един пръст - много къс ход, както е нормално, а сега трябва да я стискам с 4 пръста и хода е увеличен чувствително...Пак я обезвъздуших, мислейки, че има още мехурчета в системата, но не...
    Ако има такава тема, не можах да я намеря, моля, който може да помага

От: Проблем със предна спирачка

Oстанал е въздух преди спирачната помпа, оправя се с много търпение и време. Демек отваряш само капачката на помпата и леко натискаш ръчката и рязко я отпускаш и почва леко полеко да излизат мехурчета след половин час така и работата се оправя. Въздуха е прекалено малко но достатъчно да не работи спирачката като хората това с помпането, задържането и отвиването на цицките не помага, помага но е яко мърляне и яко фира на спирачна течност. Просто се иска търпение, а бе връткава история.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
      Oстанал е въздух преди спирачната помпа, оправя се с много търпение и време. Демек отваряш само капачката на помпата и леко натискаш ръчката и рязко я отпускаш и почва леко полеко да излизат мехурчета след половин час така и работата се оправя. Въздуха е прекалено малко но достатъчно да не работи спирачката като хората това с помпането, задържането и отвиването на цицките не помага, помага но е яко мърляне и яко фира на спирачна течност. Просто се иска търпение, а бе връткава история.
      ... и това го казва човек които "няма" предна спирачка. (имам предвид че и неговата е същата) Мисля си че даже няма спирачна течност, а само въздух.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
        ... и това го казва човек които "няма" предна спирачка. (имам предвид че и неговата е същата) Мисля си че даже няма спирачна течност, а само въздух.
        Хахахах верно е, ма мене ми не пречи.
        А на човека си му требва!
        А и немам нерви да я обезвъздушавам.
        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Източи течността от казанчето, вземи спринцовка и маркуч от система и започни от обезвъздушителката на единия апарат. После повтори от другата страна. Става за около 2мин.
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
            Хахахах верно е, ма мене ми не пречи.
            А на човека си му требва!
            А и немам нерви да я обезвъздушавам.
            Той Пацо е на мнение, че спирачките са измислени от някой страхливец
            0887 246718

Коментар

Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнение
              Източи течността от казанчето, вземи спринцовка и маркуч от система и започни от обезвъздушителката на единия апарат. После повтори от другата страна. Става за около 2мин.
              Искаш да кажеш да източа казанчето, да взема спринцовката, пълна със спирачна течност, с маркуч да я свържа към едното клапанче и да напълня системата...т.е. да действам по обратния ред? Добре ли съм разбрал?

Коментар

Аз му викам обезвъздушителка. Иначе правилно си разбрал. Трябва да внимаваш да няма въздух, в спринцовката или маркуча (затова е хубаво да е прозрачен), който да вкараш в системата.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Да, благодаря много

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X