От около 2 месеца съм си сложил спортно гърне... И от както го сложих забелязвам, че е доста шумно което е нормално... Винаги карам с каска каската е уплатнена не ми хлопа... До тук всичко добре... Докато оня ден ми сеналожи да карам по асфалт и карах около 20 мин на пълна газ, след което същата вечер не чувах добре, на другия ден имах бучене в ушите а на по следващия ден болка и пак не чувах мн добре.... Сега вече съм добре след 5-6 дена... Та въпроса ми е има ли някаква опасност от оглушаване или някакви заболявания... Вече незнам какво да си мисля.... Някакви тапи ли да си зема незнам.....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Спортно гърне - Шумове.
Свий
X
-
От: Спортно гърне - Шумове.
Първоначално публикуван от migolf Преглед на мнениеОт около 2 месеца съм си сложил спортно гърне... И от както го сложих забелязвам, че е доста шумно което е нормално... Винаги карам с каска каската е уплатнена не ми хлопа... До тук всичко добре... Докато оня ден ми сеналожи да карам по асфалт и карах около 20 мин на пълна газ, след което същата вечер не чувах добре, на другия ден имах бучене в ушите а на по следващия ден болка и пак не чувах мн добре.... Сега вече съм добре след 5-6 дена... Та въпроса ми е има ли някаква опасност от оглушаване или някакви заболявания... Вече незнам какво да си мисля.... Някакви тапи ли да си зема незнам.....Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
-
Мдааа, за кво ти трябваше да си слагаш спортен ауспух, а? Знай, че високите децибели разрушават НЕОБРАТИМО ушните клеткиПредстави си колко "благословии" си отнесъл от живущите там
Връщай оригиналното ауспухче и си гледай пашалъка
Коментар
-
Е, ако продължаваш така, по някое време ще престане ВСЯКАКВО бучене в ушите ти.
Имай предвид, че ушите на хората са различни и ти явно си от тези с по-поддатливите. Та си ги пази, ще ти трябват още има-няма 50 години.
Коментар
-
Да, децибелите са си проблем, аз слагам тапи дори като работя с косачката, ама на около все пак няма хора. Ако минеш покрай Ясен с тоз ауспух, може да го убиеш дори.
Коментар
-
Аз също карам със спортно гърне на HMF - шумно е!!!, но много ме кефи - някак си усещам машината под себе си.....
И за да не ми гърми много много съм си взел една мини МР3-ка - бучнал съм си слушалките в ушите - пуснал съм си HEAVY METAL ииииииииииииии ГАЗ !!!
Със сигурност няма да живея като костенурките и орлите.....0887 246718
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Слабов Преглед на мнениеАз също карам със спортно гърне на HMF - шумно е!!!, но много ме кефи - някак си усещам машината под себе си.....
И за да не ми гърми много много съм си взел една мини МР3-ка - бучнал съм си слушалките в ушите - пуснал съм си HEAVY METAL ииииииииииииии ГАЗ !!!
Със сигурност няма да живея като костенурките и орлите.....Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Случвало ми се е Раптор 700 със спортно хАуспухче да мине покрай мен на задни и да бучи до такава степен че да пусна каската и да запуша ушите ... кеф е когато звука е плътен и боботи ... не когато буди половината квартал и ми дразни ушите. Мое мнение.Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Първоначално публикуван от ! Алекс Преглед на мнениеА марката на гърнето каква е ?
Добавяне - ето това е раптора с гърнето което правеше сеира , тук не е точно в най-голямата си светлина но представете си го на четвърта почти на прекъсвач на задни. Щом HD камера почна да изкривява звука... Сега е с друго защото това го счупи при прекантарване .
Последно редактирано от Г. Атанасов; 06-07-10, 00:37.Няма кал - Няма кеф !!!
Suzuki Samurai LJ410 1984
Suzuki LTZ400 2008
Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002
Коментар
-
Първоначално публикуван от migolf Преглед на мнениеОт около 2 месеца съм си сложил спортно гърне... И от както го сложих забелязвам, че е доста шумно което е нормално... Винаги карам с каска каската е уплатнена не ми хлопа... До тук всичко добре... Докато оня ден ми сеналожи да карам по асфалт и карах около 20 мин на пълна газ, след което същата вечер не чувах добре, на другия ден имах бучене в ушите а на по следващия ден болка и пак не чувах мн добре.... Сега вече съм добре след 5-6 дена... Та въпроса ми е има ли някаква опасност от оглушаване или някакви заболявания... Вече незнам какво да си мисля.... Някакви тапи ли да си зема незнам.....[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]
Марин Маринов - 0885114702
Коментар
-
Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнениеКолега нямам си и на идея , едвали самоделка ще вади такъв звук . Казвам ти сериозно , непоносимо е ! А звука не е гаден а ми си пращи доста плътно и чисто , на 100 метра от теб като е направо мед ти капе ама доближи ли се
Добавяне - ето това е раптора с гърнето което правеше сеира , тук не е точно в най-голямата си светлина но представете си го на четвърта почти на прекъсвач на задни. Щом HD камера почна да изкривява звука... Сега е с друго защото това го счупи при прекантарване .
Може да си кажеш , че акъл ти давам отново , но не се сдържам просто.
1.Това не е раптор 700 , а е 660 освен ако не са му сменени пластмасите което е много малко вероятно.
2.Не е кой знае какъв звука и от HD камера попринцип излиза по странен така , че не се вълнувай много много .
Дано не се счита като спам !ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнениеМдааа, за кво ти трябваше да си слагаш спортен ауспух, а? Знай, че високите децибели разрушават НЕОБРАТИМО ушните клеткиПредстави си колко "благословии" си отнесъл от живущите там
Връщай оригиналното ауспухче и си гледай пашалъка
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар