Ровим си из нета и попаднах на това чудо
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Kaрбонова ос
Свий
X
-
От: Kaрбонова ос
Те вече какво ли не измислиха от карбон/просто материала изглежда гот и продава/, но не ми се струва добра идея, главно защото карбона не се гъне. При силен удар нормална ос най-вероятно ще се изкриви, но карбонова направо би се счупила. Карбона също така е чувствителен на наранявания, дори и малките значително намаляват здравината му. И все пак железото си е железно.
-
Когато се казваш Джон Натали и от това нещо ти зависят шампионата и хилядарките - ползваш го и пееш. И го сменяш когато трябва.
А за тези които не искат да го сменят - гледам че дават доживотна гаранция, стига да е окомплектовано с техни части. Успоредно гледам че се огъва като за световно при нужда, явно карбонът не е това което беше.
Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Въпрос: свойствата на нещото "от карбон" не зависят ли от свързващото вещество, начина на подреждане на нишките, слоевете и прочее?
Като гледам дебелината на оста от линка, малко ме съмнява да се стресне от одраскване.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Не само осите предлагат ,а миналата седмица сменявахме преден ресиор на мерц спринтер ,който товари по 3 тона товар и няма проблеми ,даже много добре стата стария модел е от два листа кам 30 кила тежи ,а карбоновия е 600 грама !!Голяма разлика в цената няма!!Ще видим колко ще кара!!Опел Корса В 1,4 82 коня
Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
Ямаха ХТ 600Е
Симсон SR 49 1959 г. :D
0898234666:D
Коментар
-
+1Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА какво е "карбон"? Имаше такива хапчета, за в случай че изядеш нещо лошо и те заболи корема.
Кефиш ме, ако беше станал депутат щеше да си перфектния опозиционер. Думата "Карбон" както и много други в нашия език е станало нарицателно, една от най много използваната дума във този форум примерно е "Джип". Сега щом си на Ти с химията остава да си намериш и един лингвист и "Нека борбата да започва"Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Cannondale използвали карбонови оси експериментално и не са счупили и една!
По ниската въртяща маса оказвала много добър ефект върху поведението на машината,
но цената не била поносима даже и за тях.
Може тия младежи да са открили по изгоден начин за производство.
Колкото и да е по изгоден обаче, на техния сайт няма цена... това говори само по себе си че не е за питане.
Коментар
-
Карбон са въглеродни нишки които образуват здрава и лека сплав, а хапчето за което говориш е ,,Карбо'' без ,,н'' накраяПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеА какво е "карбон"? Имаше такива хапчета, за в случай че изядеш нещо лошо и те заболи корема.
Коментар
-
Колко ли е мек графита, с тази негова молекулярна структура?????????Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеТъй ли? Графита е мек, диаманта крехък, пък все въглерод ...
За карбона не разбрах. Да не е диоксид на нещо? Или все пак моноксид, с едно О?Eвгени Филчев
Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!
Коментар
-
айде в 9-ти класТъй ли? Графита е мек, диаманта крехък, пък все въглерод ...
За карбона не разбрах. Да не е диоксид на нещо? Или все пак моноксид, с едно О?
Колко ли е мек графита, с тази негова молекулярна структура?????????
http://pgtehford.com/himia/wyglerod/...odifikacii.htmПоследно редактирано от kvv; 07-06-10, 12:01.
Коментар
-
Айде стига бе.
Въдица от карбон добре (зависи за кво де)
Каска от карбон ???
Калници от карбон ...окей
Шаси от карбон , ма не целото а само част ..... ясно
Ама ос от карбон сигурно е консуматив това и е за ноо специално приложение.
А и аз се размечтах май. Нали съм 130 кила. То железната ос даже ше ме стабилизира сваляйки центъра на тежестта надолу.
То на мен ми треа утежнена ос май
А хората от карбон ос .... 600 грама .
Абе една бира изпий и ето ти ги грамовете.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар