Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kaрбонова ос

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Kaрбонова ос

Ровим си из нета и попаднах на това чудо
    http://www.bactechnologies.com/atv_axles.htm
    Прикачени файлове
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

От: Kaрбонова ос

Те вече какво ли не измислиха от карбон/просто материала изглежда гот и продава/, но не ми се струва добра идея, главно защото карбона не се гъне. При силен удар нормална ос най-вероятно ще се изкриви, но карбонова направо би се счупила. Карбона също така е чувствителен на наранявания, дори и малките значително намаляват здравината му. И все пак железото си е железно.

Коментар

Когато се казваш Джон Натали и от това нещо ти зависят шампионата и хилядарките - ползваш го и пееш. И го сменяш когато трябва.

А за тези които не искат да го сменят - гледам че дават доживотна гаранция, стига да е окомплектовано с техни части. Успоредно гледам че се огъва като за световно при нужда, явно карбонът не е това което беше.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:atv_defl_ill.gif
Прегледи:1
Размер:7.7 КБ
ID:5183513
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

А какво е "карбон"? Имаше такива хапчета, за в случай че изядеш нещо лошо и те заболи корема.

Коментар

Тъй де, въглерод. Не се ядосвай.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Тъй ли? Графита е мек, диаманта крехък, пък все въглерод ...
            За карбона не разбрах. Да не е диоксид на нещо? Или все пак моноксид, с едно О?

Коментар

Въпрос: свойствата на нещото "от карбон" не зависят ли от свързващото вещество, начина на подреждане на нишките, слоевете и прочее?
              Като гледам дебелината на оста от линка, малко ме съмнява да се стресне от одраскване.
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не само осите предлагат ,а миналата седмица сменявахме преден ресиор на мерц спринтер ,който товари по 3 тона товар и няма проблеми ,даже много добре стата стария модел е от два листа кам 30 кила тежи ,а карбоновия е 600 грама !!Голяма разлика в цената няма!!Ще видим колко ще кара!!
                Опел Корса В 1,4 82 коня
                Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                Ямаха ХТ 600Е
                Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  А какво е "карбон"? Имаше такива хапчета, за в случай че изядеш нещо лошо и те заболи корема.
                  +1
                  Кефиш ме, ако беше станал депутат щеше да си перфектния опозиционер. Думата "Карбон" както и много други в нашия език е станало нарицателно, една от най много използваната дума във този форум примерно е "Джип". Сега щом си на Ти с химията остава да си намериш и един лингвист и "Нека борбата да започва"
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Cannondale използвали карбонови оси експериментално и не са счупили и една!

По ниската въртяща маса оказвала много добър ефект върху поведението на машината,
                    но цената не била поносима даже и за тях.

Може тия младежи да са открили по изгоден начин за производство.

Колкото и да е по изгоден обаче, на техния сайт няма цена... това говори само по себе си че не е за питане.

Коментар

Карбон са въглеродни нишки които образуват здрава и лека сплав, а хапчето за което говориш е ,,Карбо'' без ,,н'' накрая

Коментар

Колко ли е мек графита, с тази негова молекулярна структура?????????
                        Eвгени Филчев
                        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

За сега модела е предназначен за драг:

BAC CARBON FIBER AXLE – $735 (bare axle only) демек гола пръчка 735$ + 500$ за главини болтове и опаковките им.

Коментар

Колко ли е мек графита, с тази негова молекулярна структура?????????
                            айде в 9-ти клас
                            http://pgtehford.com/himia/wyglerod/...odifikacii.htm
                            Последно редактирано от kvv; 07-06-10, 12:01.

Коментар

Айде стига бе.
                              Въдица от карбон добре (зависи за кво де)
                              Каска от карбон ???
                              Калници от карбон ...окей
                              Шаси от карбон , ма не целото а само част ..... ясно
                              Ама ос от карбон сигурно е консуматив това и е за ноо специално приложение.
                              А и аз се размечтах май. Нали съм 130 кила. То железната ос даже ше ме стабилизира сваляйки центъра на тежестта надолу.
                              То на мен ми треа утежнена ос май
                              А хората от карбон ос .... 600 грама .
                              Абе една бира изпий и ето ти ги грамовете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X