И на двата ни Башана се разхлопват многократно главините на задната ос. Контра шплента си е на място а главините разхлабени та хлопчат като камъни в тенджера.
Говорим за машини на по 300-400км с по няколко разхлабвания на задните главини. От начало се разхлопваха за 3 карания а сега вече на всяко каране.
Е.... реших да отворя и да видя защо не става с донатягане.
И открих "конструктивна грешка" която аз лично спадам към опасните такива. Никой не иска при 80км/час (машината ги вдига с лекота) да му изпадне колело.
Обяснявам:
По замисъл, на този модел главината трябва да се държи към оста от три неща
-шлици които предават въртящия момент
-конус който обира луфтовете
-голяма централна гайка която притяга главината към оста, натягайки този конус.
ДА АМА НЕ
Конусът липсва а вместо него има вредно отнемане на материал (изтъняване). Шлиците които би трябвало да са със плътна сглобка , всъщност играят с над милиметър луфт. Ако аз проектирах такава сглобка, бих я направил дори с минимална стегнатост за монтаж на горещо.
Показвам:
Говорим за машини на по 300-400км с по няколко разхлабвания на задните главини. От начало се разхлопваха за 3 карания а сега вече на всяко каране.
Е.... реших да отворя и да видя защо не става с донатягане.
И открих "конструктивна грешка" която аз лично спадам към опасните такива. Никой не иска при 80км/час (машината ги вдига с лекота) да му изпадне колело.
Обяснявам:
По замисъл, на този модел главината трябва да се държи към оста от три неща
-шлици които предават въртящия момент
-конус който обира луфтовете
-голяма централна гайка която притяга главината към оста, натягайки този конус.
ДА АМА НЕ
Конусът липсва а вместо него има вредно отнемане на материал (изтъняване). Шлиците които би трябвало да са със плътна сглобка , всъщност играят с над милиметър луфт. Ако аз проектирах такава сглобка, бих я направил дори с минимална стегнатост за монтаж на горещо.
Показвам:
Коментар