Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обърнах си АТВ-то и му изтече маслото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обърнах си АТВ-то и му изтече маслото

Наскоро ми се случи да го обърна с колелелетата нагоре. Бях сам и малко се ошушках докато го изправя, че беше на кофти място, и много се изненадах, че се беше оляло с масло. Така и не разбрах откъде изтече. Нормално ли е това? Случвало ли се е на някой друг. Шиша за маслото е с резба и си беше завит добре. АТВ-то е Yamaha BearTracker - рядко срещано е - прилича на работно, но е само със задно, така че не очаквам мнения от някой със същото, а ако на някой му се е случвал подобен проблем и го е разгадал.

До: Обърнах си АТВ-то и му изтече маслото

ами незнам дали има нещо по специално на твоя двигател, но в общия случай по маркуча от който отиват изпаренията на маслото към въздушния филтър при обръщане се изсипива доволно количество масло.
    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
    http://www.facebook.com/JeepBG
    LZ1GGC

Коментар

Не съм специалист но като се обърне по корем и постои повечко влиза масло във въздушния филтър и може от там да ти е текнало

Коментар

Явно е от там. Не се бях сетил за тези изпарения.

Коментар

момчетата са прави за маслото,но моя кфх има отдушник на диференцияла, незнам твоето как е с верига или диф така че можеш и там да провериш какво е положението.
          п.с.това което ти се е случило не е хубаво,имай едно на ум когато си сам
          http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=57419
          поздрави
          Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Знам и избягвам да карам сам, но в случая се наложи. Много хора ме знаеха къде трябва да съм, имах зареден телефон с GPS и малко след като се обърнах срещнах и Тодор Христов с още 1 АТВ, срещах и други познати. А и обръщането не беше опасно - просто силен страничен наклон на тясна пътека и ме мързя да сляза...

Коментар

А и обръщането не беше опасно - просто силен страничен наклон на тясна пътека и ме мързя да сляза...[/QUOTE]И мен днес ме мързя на едно место да сляза,ама като ме "захлупи"АТВто на втория голям страничен наклон вече не ме мързеше.

Коментар

Така де. Нали на това му викат "неволя". Като разпънах на няколко пъти лебедката и мен вече едва ли някога ще ме мързи пак да слизам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X