Ето какво ми се случи при каране във гората ,както си кара през предпазните мрежи влезе един голям клон ,заби се между спирачния педал и рамата .Първо щеше да ми откъсне крака второ така рязко спря че щях да се прехвърля пред атевето,затова ви пускам слдните снимки
,така си реших проблема.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
предпазители за shineray или други атевета
Свий
X
-
До: предпазители за shineray или други атевета
Първоначално публикуван от mitko95 Преглед на мнениеЕто какво ми се случи при каране във гората ,както си кара през предпазните мрежи влезе един голям клон ,заби се между спирачния педал и рамата .Първо щеше да ми откъсне крака второ така рязко спря че щях да се прехвърля пред атевето,затова ви пускам слдните снимки,така си реших проблема.
П.п не става ли дума за нерф-барове ?Последно редактирано от Preslav Peychev; 29-03-10, 14:38.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
При мене един клон ми стигна бобината преди месец. И да исках немаше как да го навра там, но по чудо си се е добрал некак си и имах бая ядове с тоците, ма некак си с дърпане накрая се прибрах...R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
-
Ох , аз при последното каране през гората , не знам как ама маи пак клон е ударил датчика за температура,решението на момента е да укасиш кабелчето поне няма да прегрее, после ми падна предпазителя на веригата, и накрая ми се с4упил оптегача на веригата, почват се ремонтите
Коментар
-
Коментар
-
Аз от последната смяха масло карам без предпазител за картера от долу където има и други елементи и добре, че не ми се е набило там нещо. Но тъй като дойде време за нова смяна ще бъде сложен след нея!R 727cc BB KIT
ZJ V8
WK2 V6
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар