Със времето се посъбраха бая чарколяци повечето стокови сменини с такива афтърмаркет и човек почва да се чуди какво да ги прави, единия вариант беше да спретна гаражна разпродажба а другия да си спретна една машина и оня ден беше повратната точка след като Васко Томов ми подари една рамка от 505-цата на КТМ еддното ухо където се хваща двигателя е откършено но затова рамката ще мине на песъкоструй за да може да се огледа по внимателно за други щети а и да се подготви за боядисване та това беше повратния момент да реша да събера едно АТВ, а и като се прибрах и поразрових на първо четене открих следните неща от КТМ, амортисьори предни и заден на WP, почти чисто новичка сток цяла генерация от 525, предни носачи долни и горни пак от 525, заден шарнир който май ще отиде при сегашното ми АТВ, ос , кормилни щанги с унибали, кормила, прътове за тях отделно няколко ремонтни комплектчета които си се спотайваха, джанти и гуми на корем а бе бая работи ето и някой от тях с които ще започна.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Направа на един КТМ от излишни части
Свий
X
-
До: Направа на един КТМ от излишни части
Двигател за сега нямам но ще търся като за сега вариантите са два или 2Т 300с.с от КТМ с последващ биг бор за 360 или 370 с.с. или двигател от КТМ 690 4Т от новото супермото с инжекцията, също така съм и отворен за предложения от други машини. За сега 2Т повече ме блазни тъй като ще е доста по лесен и евтин да го приспособя защото тогава машинката отива за гората основно за катерене, а ако бъде 4Т-вия ще става изцяло асфалтна машина за пред кафетата.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеДвигател за сега нямам но ще търся като за сега вариантите са два или 2Т 300с.с от КТМ с последващ биг бор за 360 или 370 с.с. или двигател от КТМ 690 4Т от новото супермото с инжекцията, също така съм и отворен за предложения от други машини. За сега 2Т повече ме блазни тъй като ще е доста по лесен и евтин да го приспособя защото тогава машинката отива за гората основно за катерене, а ако бъде 4Т-вия ще става изцяло асфалтна машина за пред кафетата.[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]
Марин Маринов - 0885114702
Коментар
-
2 такта задължително! И аз имам една нагласена рама, но с двигател на попара, та ми минаваха такива мисли, даже и 250сс двигател изнамерих, но впоследствие се отказах. Тъкмо вожда ще трасира пътеката за тези трансформации.[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
4 цилиндров??? Че той ще тежи сигурно 50кг и нагоре. По добре тогава 2-тактов, 2-цилиндров от шейна или джет. Лек и мощен в зависимост от кубиците (600-800) между 115 и 160к.с.Те тогава ще му викаме летящият вожд!
[SIGPIC][/SIGPIC]
Коментар
-
Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнениеА аз съм твърдо за двигател от мотор 4 цилиндров 600cc. Удължаване на задния носач и широки драг гуми.
Коментар
-
В Ибей се намират КТМ-ски двигатели 640 и 660 карбурацийте, но обаче са краен вариант най-вече заради цената им, ще се търси някой подходящ донор(за сега един господ знае какъв) от който да се свалят не само двигател но и почти целия ел.пакет електроники запалвания, бубини всичките му там релета и те така, затова ще се търси някоя писта или супермото ще се гледа и да е с два спирачни диска отпред за да може да окомплектовам предните и задните спирачки има и вариант да се събира сток демек в ориДжиналния и фасон иначе некой от нещата вече са на песъкоструй и да се вапцат в некъв цвет. Драг нема да я правя не си падам по американски извращения, ще се прави за да се кара а не да лъщи.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
да поспамя ...
майната им на атвта и рамки, ама като видя такъв подреден и направен гараж, то лигите не капят, ами направо текат .... еххх
Евала, Пламене за гаражаПавел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнениеКакво стана с КТМ-а нещо замря тематаСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнениеСега по празниците ще го почвам лека полека.Това да се чува чакаме снимки
Първоначално публикуван от mirodo Преглед на мнениеПонеже Вожда имаше неблагоразумието да снима какви части има, други хора яздещи моркови, веднага хвърлиха око и в момента го разграбваме.
Трябват жертви за спорта...[IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]
Марин Маринов - 0885114702
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар