Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeting на KFX700 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Jeting на KFX700 ?

Имам KFX700.
    Поставих Two Brothers M-7 - генерация (искра гасител махнат) и k&n - филтър.
    Монтирал dynojet (игли и jet) по мануал към него:
    "When using an
    aftermarket exhaust with a high flow baffle, use the DJ124 in the front carb and the DJ128 in the rear carb
    below 3000 feet"

И в момента тяло на свещ черничко, и гърнето черничко. Имал и взриви на газове в ауспуха - при отпускане на газта, развил на 3/4 Fuel Mixture Screws (както пише в мануал към джетчета) - > взривове почти няма.

Някой да ми посъветва какво да направя:
    - търся друг въздушен филтър - TwinAir? (изрязване не филтърна кутия не ми устройва);
    - сложа по малки джетчета? (dj122 преден и dj126 заден)
    това означава връщане на заводски jet те са аналог на 135 и 140 keihin които бях от завода. И значи няма нужда от jetkit? И това означава и филтър и генерация не става? И парички на вятър.... или аз не разбирам нещо важно.....
    С какви джетчета карате ви?

До: Jeting на KFX700 ?

p.s. И трето възможно: нормално да има малко черничка свещ - да е немного богата сместа???.

Коментар

имам подобен проблем с моя кфх,и за да не пускам нова тема се намъквам в тази ,така че ставаме двама нуждаещи се от съвети как да си настроим карбораторите.Случеят при мен е че е сменен ауспуха със спортени ,капака на въздушния филтър е разпробит но карба не е джетван .
      Симптомите са сходни с на колегата ,черни свещи и леко черно препушване когато го изфорсирам,иначе не гърми в ауспуха
      Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

Първоначално публикуван от kritars Преглед на мнение
        имам подобен проблем с моя кфх,и за да не пускам нова тема се намъквам в тази ,така че ставаме двама нуждаещи се от съвети как да си настроим карбораторите.Случеят при мен е че е сменен ауспуха със спортени ,капака на въздушния филтър е разпробит но карба не е джетван .
        Симптомите са сходни с на колегата ,черни свещи и леко черно препушване когато го изфорсирам,иначе не гърми в ауспуха

Първоначално публикуван от toxidermist Преглед на мнение
        Имам KFX700.
        Поставих Two Brothers M-7 - генерация (искра гасител махнат) и k&n - филтър.
        Монтирал dynojet (игли и jet) по мануал към него:
        "When using an
        aftermarket exhaust with a high flow baffle, use the DJ124 in the front carb and the DJ128 in the rear carb
        below 3000 feet"

...
        Някой да ми посъветва какво да направя:
        ...

На колко метра надморска височина карате (диапазон)? С какъв бензин зареждате машините?

Коментар

Това съм забравил да направя как ту трябва по мануал:
          4. Locate the Fuel Mixture Screws (Fig.B). Using a flat blade screwdriver, turn the mixture screws clockwise
          until seated, then turn out 2.5 turns, 2 turns above 5000 feet.

Сега завъртени на 2-2.2 някъде а трябва 2.5. От там гърмежи идват.
          Днес пробвам да поиграя с те винтчета още.
          Те ниски влияят ли на пушека по свещи?
          Имам рекомендации за дигане на игли.

Височини 0-200 метра.
          Бензин 95 по празници 98.

Да стане пушека без джетчета, много странно, филтър и гърне обеднява сместа без тях.

Коментар

Първоначално публикуван от toxidermist Преглед на мнение
            Това съм забравил да направя как ту трябва по мануал:
            4. Locate the Fuel Mixture Screws (Fig.B). Using a flat blade screwdriver, turn the mixture screws clockwise
            until seated, then turn out 2.5 turns, 2 turns above 5000 feet.

Сега завъртени на 2-2.2 някъде а трябва 2.5. От там гърмежи идват.
            Днес пробвам да поиграя с те винтчета още.
            Те ниски влияят ли на пушека по свещи?
            Имам рекомендации за дигане на игли.

Височини 0-200 метра.
            Бензин 95 по празници 98.

Да стане пушека без джетчета, много странно, филтър и гърне обеднява сместа без тях.
            Вдигането на иглите не върши работа.

Жигльрите на ДиноДжет са по малък размер защото иглите им са много по тънки от фабричните.

Туин Еир Пауер Флоу система мода да ти дам кординати на лично от къде да си вземеш, имат ги налични.

К-Н филтъра пропуска прах и вода и "диша" само от страни а Туин Еира и от горе.

Съмнявам се че ще сработиш двуцилиндров двигател без вакумен уред.

По добре закарай машината на доказан механик да ти настрои карбураторите.

Поздрави.

Коментар

Dynojet си имат съвсем тяхна си номерация на иглите, отчасти за заблуда ма врага. НЯМАТ много общо с нормалната номерация. Не я ползвайте като критерий.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                На колко метра надморска височина карате (диапазон)? С какъв бензин зареждате машините?
                ми бензина си е 95 а за надморската височина чесно казано не я знам но по търновските баири
                Човек колкото и добре да живеее накрая се жени

Коментар

>>Goblin
                  http://700v.com/dynojet.htm
                  Това съм ползвал за криерий на размери.

>>Jam

Не виждам връзка със синхронизация.

Моля, дай ми координати за те филтри,много ми трябва.

>> Иначи май всичко наред станало. 2.5 обороти на Fuel Mixture Screws. -> Имам нормална работа, гърне не цапа, свещ даже и не гледал.... Ще търся Твин Ейр Пауер Флоу да стане още по добре.
                  Ощо взето всичко трябва бъде по мануал да нямаш проблеми.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X