Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко инфо относно shineray 350

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко инфо относно shineray 350

Здравейте,

Преди 1 седмица се сдобих със shineray 350 и понеже съм напълно "бос" относно атв-тата и тяхната поддръжка имам няколко въпросчета

1.Какво масло да му слагам и през колко км да го сменям също така и маслен филтър от къде мога да си купя (от София съм) ?

2.Искам да му сменя въздушния филтър с някой по-надежден, че тоя дето китайците са го сложили е от две мрежести пластмаси с дунапрен между тях и въобще не уплатява, което може да има неприятни последствия... дайте съвет какъв да е и от къде да го купя ?

Блрагодаря предварително !

До: Малко инфо относно shineray 350

Първоначално публикуван от bumag Преглед на мнение
    Здравейте,

Преди 1 седмица се сдобих със shineray 350 и понеже съм напълно "бос" относно атв-тата и тяхната поддръжка имам няколко въпросчета

1.Какво масло да му слагам и през колко км да го сменям също така и маслен филтър от къде мога да си купя (от София съм) ?

2.Искам да му сменя въздушния филтър с някой по-надежден, че тоя дето китайците са го сложили е от две мрежести пластмаси с дунапрен между тях и въобще не уплатява, което може да има неприятни последствия... дайте съвет какъв да е и от къде да го купя ?

Блрагодаря предварително !
    Ами маслото трябва да е 4т за мотор, гледай да е полу или пълна синтетика.Масло за автомобили нестава заради дабавката за съединителя.Филтър ще търсиш в мото магазините или автоаксесоари.

Коментар

До: Малко инфо относно shineray 350

Маслото да е за offroad машини/ QUAD задължително. Аз сипвам Castrol 4t offroad fully sinthetic и съм много доволен. Добри са също Motul quad 10w40 и Repsol...
      R 727cc BB KIT
      ZJ V8
      WK2 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X