Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко тежи АТВ-то

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко тежи АТВ-то

искам да си купя АТВ , Поларис 500, или Ямаха раптор 660 , някои може ли да каже ако е по наясно кое е по доброто от двете
    и наи ме интересува колко тежи Полариса(спортен) имам предвит и колко е Раптора

благодаря предварително

аз карам раптор 660 карал съм няколко пъти и поларис предатор раптора тежи 180 кила заводски с екстрите по него като ролбари и защити сигорно отива към 190 предатора е чувствително по лек незнам колко но се усеща сега на въпроса за да бъда обективен ще кажа че полариса ми харесва повече от раптора но има и някой минуси
    например няма задна а раптора има и по някога ка се заглавиш голямо псуване пада модела след 2005 има но той е много голяма рядкост или ако го има е много скъп,друг минус са частите и тунинга много трудно се намират един приятел които кара такъв /със задна /си поръча СВЕЩ чак от германия я чака 1 месец защото му била специална и само за него и я намало никъде имаче като вървеж върват наравно
    Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

значи този които видях и ми предлагат ми останаха очите беше оранжев на черно и мисля че не беше предатор ама знам ли
      цената която ми предлагат е доста примамлива
      модела е 2004 накрая мисля незнам дали има задна ще питам , има фарове мигачи въобще всичко, знаеш ли дали мога да го регистрирам нов внос е

мерси за инфото

Коментар

АКО Е ТОВА ЗНАЧИ Е PREDATOR 500

а иначе за регистрациата би трябвало да може до месец нали сме вече европчани
        ако е модел 2004 значи е без задна
        Николай Гогов 0898676912

Коментар

браво маняк същия е е а кажи ти кое щеше да вземеш от този Поларис и раптор

Коментар

зависи от съотношението цена качество ако раптора е 8000 а предетора 12000 и ги нямам взимам това за което имам пара все пак по добре да караш нещо /изключвам китайското че то неможе да се кара /отколкото нищо нали така
            Николай Гогов 0898676912

Коментар

До: Колко тежи АТВ-то

Аз имам Предатор 500 2004 година без задна 5 скорости ръчни (долу при левя крак са като на мотор) и мога да кажа че направо си е изтребитрел.Аз съм го зел за 6000лв. и съм много доволен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X