Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за един двигател

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за един двигател

Здравейте колеги имам едно въпросче.Значи имам една оферта за Yamaha FJ 1200 та въпроса ми някой ако има някакви впечтления от този двигател ще съм благодарен да ги сподели.От двигателя мисля да зглобя едно ATV.Всички мнения ще са от полза.
    Последно редактирано от shyfx; 02-02-10, 12:45.

До: Помощ за един двигател

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
    Здравейте колеги имам едно въпросче.Значи имам една оферта за Хонда FJ 1200 та въпроса ми някой ако има някакви впечтления от този двигател ще съм благодарен да ги сподели.От двигателя мисля да зглобя едно ATV.Всички мнения ще са от полза.
    Не е ли ЯМАХА ?
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнение
      Не е ли ЯМАХА ?
      Да колега Yamaha е ама тея пусти Хонди се са ми в акъла.

Коментар

Според мен зависи за къде мислиш да го караш за гора забрави тежък и много мощен за шосе за драг може . Общо взето лозе на баир .

Коментар

Е и на мен това ми беше мисълта да направя нешто като драгстер от типа на това http://vbox7.com/play:dd522ce4 е с разликата че аз няма да имам торбина и азотна система иначе за гора според мен за леки пътеки ще стане за расходки.

Коментар

Е и на мен това ми беше мисълта да направя нешто като драгстер от типа на това http://vbox7.com/play:dd522ce4 е с разликата че аз няма да имам торбина и азотна система иначе за гора според мен за леки пътеки ще стане за расходки.
            На пръв поглед това е с мотор на супер тенере а ФЖ е доста по мощно така че имай едно на ум .

Коментар

FG1200 по принцип е дърта пейка/турист/.Малко е тежък но нали няма на гръб да го носиш,че ако е на здрава рама която да го носи няма да имаш проблем.Той е около 130 коня и има доста голям въртящ момент.Единственото което може да ти попречи е мощноста

Коментар

И мен тва ме притесняваше,че двигателя е доста мощен и ще чупи задната ос,за самата рамка мисле тази от мотора да я пригода.Но за сега съм още в процес на чудене дали да зема моторетката.И дали ще ми стигнат познанията за правенето на тази машина.

Коментар

И мен тва ме притесняваше,че двигателя е доста мощен и ще чупи задната ос,за самата рамка мисле тази от мотора да я пригода.Но за сега съм още в процес на чудене дали да зема моторетката.И дали ще ми стигнат познанията за правенето на тази машина.
                  За това нещо има доста изписани теми,но задната ос няма нищо общо.Направо ще ми е кеф да направя едно кръгче с това нещо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X