Вчера по време на разходката високо в планината(около 1100-1200м. и минус 2-3 градуса) ренегада започна да губи мощност и да прекъсва при рязко подаване на газта. Със спиране за секунди всичко ставаше ок и после отново. Като слязохме по-ниско преоблема изчезна. Това не мисля, че е нормално. Моля споделете ако някой е имал подобен проблем.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ренегад 800 2007г. - прекъсва
Свий
X
-
До: Ренегад 800 2007г. - прекъсва
Възможните варианти са няколко, които са ми се случвали и на мен...Първоначално публикуван от rado69 Преглед на мнениеВчера по време на разходката високо в планината(около 1100-1200м. и минус 2-3 градуса) ренегада започна да губи мощност и да прекъсва при рязко подаване на газта. Със спиране за секунди всичко ставаше ок и после отново. Като слязохме по-ниско преоблема изчезна. Това не мисля, че е нормално. Моля споделете ако някой е имал подобен проблем.
Първо замръзва жилото на газта и пружинката на палеца...сложи им някакво масълце и няма проблем !
Второто, което е възможно е да не работи автоматичното регулиране за надморска височина, при Зундерт ще ти го закачат на компютъра и ще ти кажат.
Други причини няма...поне при мен бяха такива...
Коментар
-
ние не сме на високо надморска височина 600/700м - но се случваше често и при мен този проблем, особенно лятото:
- проблема се реши с поставяне на нов въздушен филтър и предпазен чорап /без чорап, филтъра ми става на г.. за отрицателно време/Павел Викторов - 0 осем 7817878 три
Коментар
-
Благодаря за бързите отговори но моге би забравих да кажа, че това е първо каране след сервизиране и смяна на всички масла, филтри и чек в сервиза на Зундерт. Ще го закарам отново за да го прегледат.Опит е името, с което много хора наричат грешките си.
Коментар
-
Ако има проблем с въздушният филтър то той ще бъде непрекъснато, а не от време на време..... Христов е прав......Първоначално публикуван от paksss Преглед на мнениевсе пак си погледни въздушният филтър, работа за пет минути е, а ще видиш в какво състояние е. А и за едно каране доста боклуци могат да го задръстят
0887 246718
Коментар
-
Дано да съм решил проблема вече като вчера профилактирахме и стъпковото моторче за празния ход и почистване на ред датчици от Зундерт.
Като го пробвам ще дам инфо.
Опит е името, с което много хора наричат грешките си.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар