Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем със запалването на КФХ 700 ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем със запалването на КФХ 700 ?

Първоначално публикуван от gotaka Преглед на мнение
    Здравей
    Има един спрей в бензиностанцийте който се казва Спрей за бързо палене.Той се впръсква там където стои въздушният филтър и след около 5 завъртания пали . И си прав че е от студа сега зимата когато падне сняг и аз съм така но само този спрей ме спасява. Търси го по бензиностанций ОМВ, аз оттам съм си го купил.

Сигурен съм че този спрей ще ти помогне , не знам дали е от клапаните ,но при мен той си върши работа ( спрея)
    Абе то добре ама след няколко такива паления и особенно ако прекалиш с пръскането буталото направо се чуди на къде да хване и се почва една одисея.......

Коментар

Първоначално публикуван от dand79 Преглед на мнение
      Абе то добре ама след няколко такива паления и особенно ако прекалиш с пръскането буталото направо се чуди на къде да хване и се почва една одисея.......
      Аз пръскам по 2 пъти (кратко) и досега нямам проблеми като имаш в предвид че го ползвам вече 20 пъти , защото температурите са ниски .
      А относно това което ми казаха за този спрей в друг форум е че детонирал и това било лошо за двигателя , но по същата логика и бензина е лош за двигателя защото и той детонира

Dand79 немога да те разбера как така буталото се чуди на куде да иде ???

bi0nic незнам какво си чувал но на мен ми върши работа при китаеца.

Коментар

И аз добро не съм чувал за тоя спрей.Който си е направил профилактиката(реглаж на клапани, свещи) няма проблеми Намерих подобна тема при моторите (за спрея)
        http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=82080
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X