Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Raptor 660 - не пали.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Raptor 660 - не пали.

Имам един yamaha raptor 660r 2004 год. Брат ми го забрави на контакт за
    3-4 дни. Когато го изкарахме покарах ме малко и на едно нагорнище то почна да прекъсва и огасна. До там беше... бутахме го до удома. Когато натисниш бутона се чува едно зъзкане. Пробвах да го запаля на скорост, нестана. Дадох му ток от колата и веднага запали. Когато пак го изкарах около вкъщи на същтото нагорнище пак огасна и пробвах пак да го запаля от колата и този път само се мъчеше да запали. Аа междо другото забравих да спомена че преди да огасне то започна да прекъсва. Ако някой знае от какво е или мисли че знае моля да ме упъти. Благодаря ви предварително!!

До: Raptor 660 - не пали.

Първо извади свеща и виж дали има постоянен ток.
    2-ро ако има ток почисти карбуратора. Караме офф-роад и може да ти са влезли някви прашинки или вода.
    '05 Suzuki RM 250

Коментар

всичко е било от акумолатора заредих до и досега съм цепил и несъм сядал на компа затова се забавих.

Коментар

Да дам и аз 2 ст по въпроса...Доскоро бях с много слаб акумулатор и палех с рекойла(с въжето) Онзи ден покарах и забелязах, че изгасна няколко пъти. Прибрах се веднага и видях, че фаровете светят като свещи. Явно се оказва, че за да функционира нормално генераторът трябва акумулатора да е здрав и силен...Това е моето мнение по въпроса Не карайте със слаби батерии, че може и да хартише нейде машината

Коментар

проблема не беше само от акумулатора ами и клапаните + още много неща бяха заминали на нико сега вече си го карам и върви 10 пъти по бързо и не прекъсва

Коментар

при слаб акомулатор се чува зъзкане , което е лошо ... а ако сте сигурни че имате още ток и пак се чува така значи са ви заминали четките и трябват нови ... не са скъпи ама пък не се усещат преди да почнат да правят проблеми ...
            Няма кал - Няма кеф !!!
            Suzuki Samurai LJ410 1984
            Suzuki LTZ400 2008
            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X