Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Акумулатор ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Акумулатор ?

Ок ,да се върнем към темата .

Коментар

Нямам гугъл ърт.Намира се зад х.Марица близо до пешеходния мост.То е една уличка със магазини за части.Магазина се пада на ъгъла аз от там съм си взимал гелов акумулатор.

Коментар

А да знаеш горе долу на каква цена са ?

Коментар

http://www.pasatbg.com/
          Търси в този саит.Имат магазини нвсякаде из БГ.
          Имат :Лава"и Панасоник"от 1.3А до 18А с 2 годишна гаранция,Разумни цени.
          LZ1HAH
          0888705588

Коментар

Емил благодаря купих си от онзи магазин . Взех си 12 волта 6 амперчаса защото забравих да спомена че атвто е 110 кубика и просо 9 амперовите са много големи за кутийката (габаритите не пасват).Та другият ми въпрос е дали наистина НЕтрябва да се зареждат акумулатори с гел ? Така ми казаха от магазина .

Коментар

Може да локвате темата

Коментар

Първоначално публикуван от КОКО Преглед на мнение
                http://www.pasatbg.com/
                Търси в този саит.Имат магазини нвсякаде из БГ.
                Имат :Лава"и Панасоник"от 1.3А до 18А с 2 годишна гаранция,Разумни цени.
                Koлега, гледам един акумулатор от линка, който си дал - ЛАВА 12В/18АЧ, цената му е 49,90лв Мислиш ли че става за атв, защото разликата в цените е много голяма...

Коментар

Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнение
                  Koлега, гледам един акумулатор от линка, който си дал - ЛАВА 12В/18АЧ, цената му е 49,90лв Мислиш ли че става за атв, защото разликата в цените е много голяма...
                  18 не съм ползвал,но 7 а/ч ползвам втора година.Не съм имал никав проблем.Скутер 250 см пали без проблем.
                  LZ1HAH
                  0888705588

Коментар

Виж сега, скутер е едно, 700 куб/1 бутало е съвсем друга бира. Много се съмнявам, че ще има достатъчно силен стартов ток за да развърта този двигател, доколкото разбрах, акумулаторчетата са предназначени за UPS - си и в тоя аспект основната им цел е да издържат нам колко си часа без зареждане. Хм, за атв-то, особено за по - големите е най - важен именно стартовия ток, който дава батерията Иначе един 12в/18ач, нормален струва 120-130 кинта, на фона на другия за 50лв Не може да няма разлика...

Коментар

Първоначално публикуван от BajIliya Преглед на мнение
                      Виж сега, скутер е едно, 700 куб/1 бутало е съвсем друга бира. Много се съмнявам, че ще има достатъчно силен стартов ток за да развърта този двигател, доколкото разбрах, акумулаторчетата са предназначени за UPS - си и в тоя аспект основната им цел е да издържат нам колко си часа без зареждане. Хм, за атв-то, особено за по - големите е най - важен именно стартовия ток, който дава батерията Иначе един 12в/18ач, нормален струва 120-130 кинта, на фона на другия за 50лв Не може да няма разлика...

Колко струва един 55 А киселинен ,Варта например?
                      Колкото твоя 18 а.
                      Скутера е 250 черитактов.Кога не съм го палил повече от месец малко трудно пали.Върти ми съсвсем доволно около 1 мин на прекъсване ,разбира се,а може би и повече но тогава ми пали и не съм го пробвал на по дълаг старт.Мога да се обзаложа че ще ми върти 2 минути без прекъсване.Свалям лулта на свеща и залога стартира.После смятаи колко му е стартовия тик.
                      LZ1HAH
                      0888705588

Коментар

Значи, тоя айде, 12aч (понеже се оказа, че 18-ката не ми влиза в кутията) http://www.planetbatt.com/prod.php?n...80%D1%81%D0%B8, който се оказа 70лв(18 - ката е 118 лв) и тоя лава
                        http://www.pasatbg.com/ за 42 лв нямат разлика?! (Лошото е, че трябва да поровиш в сайта им, за да го намериш...)
                        На първия стартовият ток при студен пуск е 180а, интересно е колко е на лавата?
                        Последно редактирано от BajIliya; 05-01-10, 14:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X