Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да дрифтим?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да дрифтим?

Здравейте,понеже съм новак и искам да се науча да дрифтя,можете ли да ми дадете някакъви насоки как става?(ня коя скорост на какъв терен и др.)
    Благодаря предварително
    Zongshen 200 --> Yamaha DT 125 R --> Suzuki DR 350 S --> Honda CR 125

До: Как да дрифтим?

Първоначално публикуван от xhizors.nz Преглед на мнение
    Здравейте,понеже съм новак и искам да се науча да дрифтя,можете ли да ми дадете някакъви насоки как става?(ня коя скорост на какъв терен и др.)
    Благодаря предварително
    Ами зависи с какво атв си , зависи колко кубика е и т.н ! Може да се дрифти на асвалт , на пясък , на сняг - абе на всичко ! Може да дрифтиш на всякаква скорост стига да ти е мощно атв-то !
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

С китайче 200сс освен на кал и сняг трудно ще дрифтиш. Все пак имай впредвид, че това китайче е с висок център на тежестта и на всичко отгоре задната ос е по къса, съответно предпоставка за обръщане.
      Диян Димитров

Коментар

с твойто се дрифти най-лесно на втора а на трета с малко майсторлък ще се научиш още по-добре ! на асвалт просто забрави - китайците нестават просто нямат толко мощност обаче прах , кал , камъчки , пясък , сняг , всякаква друга гнусотия и поднася без проблем ! винаги стой максимално изнесен от вътрешната страна на АТВ-то че скоро да не правиш нова тема как се поправя обърнато АТВ айде сега му е времето в снега почвай да се учиш ... научи първо 45 , 90 , 180 градуса някаде на хлъзгаво или заледено а после почни с 360 защото много пъти съм виждал и мощни атв-та как се обръщат от слънца просто защото захапе ли веднага те хвърля ....
        Няма кал - Няма кеф !!!
        Suzuki Samurai LJ410 1984
        Suzuki LTZ400 2008
        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Ами преди да падне снега , аз с един китаец добре се плъзгах на асвалт пък беше 150сс и то автоматик , ама като му дам газ докрай пребуксиваха гумите ... направо останах изненадан
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Благодаря за бързото отговаряне и като падне снега почвам да се уча

Коментар

Понеже някой от администраторите ме изпитва, моля xhizors.nz да потвърдиш, че АТВ-то което караш е Зонгшен 200сс и успехи в карането .
              Диян Димитров

Коментар

Първоначално публикуван от sunny88 Преглед на мнение
                Понеже някой от администраторите ме изпитва, моля xhizors.nz да потвърдиш, че АТВ-то което караш е Зонгшен 200сс и успехи в карането .
                А той момчето е писал в другата си тема,че е с китайче 200сс
                Имаите впредвид,че аз мойто го пързалям и на сух асфалт.
                Последно редактирано от Rosen-shumen; 21-12-09, 09:57. Причина: допълване

Коментар

Публично заявявам пред всички,че атв-то ми е Zongshen 200cc.
                  Нямам никакви забележки към него,зимата не му се утразява никак зле

Коментар

Първоначално публикуван от xhizors.nz Преглед на мнение
                    Публично заявявам пред всички,че атв-то ми е Zongshen 200cc.
                    Нямам никакви забележки към него,зимата не му се утразява никак зле
                    Ами то си се вижда какво е, двигатела е Zongshen а рамката е като на Шинерай .Често се случва при китайците един продукт с различни имена.Не се притеснявай АТВто ти е хубаво и много лесно се плъзга само иска повечко газ да се дава.Успех.

Коментар

Ами послушах някои ваши съвети и ето отначало почнах да въртя:
                      http://www.vbox7.com/play:0157aaa7
                      Последно редактирано от Desislav Cekov; 06-01-10, 15:46.

Коментар

Браво! Ето доказваш, че и с по слаба и обикновена машинка можеш да си постигнеш целта и да си доставяш удоволствие. Сега са наред и скокчета . Успехи и безаварийно каране през новата 2010.
                        Диян Димитров

Коментар

Благодаря,пожелавам същото и на вас

Коментар

Това не е дрифт,а донът(поничка).Дрифта е да плъзнеш атв-то в завоя,а не да го въртиш на място

Коментар

Аз росен-шумен съм го виждал и на асфалт да го дрифти(върти)с 200цц
                              [SIZE=1]Ако съм пропуснал препинателни знаци, тук има резевни:.......,,,,,,,,,---????!!!![/SIZE] :wink:

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X