Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с АТВ Suzuki ltz 400

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с АТВ Suzuki ltz 400

Имам проблем с атвето ,че когато загрее след каране започва да се дави и като че ли не му достига бензин.Аз лично мисля,че може да е от смукача,защото преди един месец имаше поправка и по него.Може ли да ми кажете как да отстраня проблема или да ми дадете насоки за решаването му?

Благодаря,предварително!!

До: Проблем с АТВ Suzuki ltz 400

Провери на жилото на смукача откъм карбуратора има една пружина която го връща да не е прецакана,другия вариянт е самото ти жило да има закъсани нишки или да не е смазвано скоро и от там да задържа
    Друго засега не се сещам за смукача,мене малко ме съмнява там да е проблема
    По карба всичко наред ли ти е?
    SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

Аз имах такъв проблем с моето веднъж, просто жилото беше запекло в карбуратора, това става лесно когато влезе вода и/ули кал. Взимаш WD40 пръскаш там където влиза жилото в карбуратов, чакаш, ръчкаш пак пръскаш и така. Най добре да го правиш на с самото жило не с бронята му, така лесно ще разбереш дали е от там проблема/усеща се опъването от пружината/.

Коментар

Чакай ти казваш, че се дави.Да не да се дави от много бензин
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Първоначално публикуван от kirokokala Преглед на мнение
          започва да се дави и като че ли не му достига бензин.
          с това можеш да кандидатстваш за една друга тема

Коментар

Благодаря за всички мнения и ще се пробвам да го оправя,а за давенето и недостига на бензин се обърках.

Коментар

Здравейте,аз имам същото АТВ и същия проблем.Може ли да разясните решението му за да мога да и аз да си оправя това невероятно АТВ.

Благодаря,Ви предварително.

Коментар

А преди да напишеш мнението си провери ли написаното по-горе в темата

Коментар

Този модел имат проблеми със смукача. Говоря за LTZ400, Arctic Cat DVX400 и KFX400. Проблема е в една втулка на самият смукач, там запича и в повечето случаи не може да се дръпне смукача, а може да остане и в дръпнато положение. Занимавал съм се с един DVX400 и от там знам . С малко побайване дефекта се отстранява.
                  Не казам, че проблемите биха идвали само от това. Просто давам насоки и споделям лични впечетления.

Коментар

Aми аз да се възползвам от темата и да питам защо като не е загряло и се форсира леко само ? Дали е от иглата или смукача ... ?
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от naskoradew Преглед на мнение
                      Този модел имат проблеми със смукача. Говоря за LTZ400, Arctic Cat DVX400 и KFX400. Проблема е в една втулка на самият смукач, там запича и в повечето случаи не може да се дръпне смукача, а може да остане и в дръпнато положение. Занимавал съм се с един DVX400 и от там знам . С малко побайване дефекта се отстранява.
                      Не казам, че проблемите биха идвали само от това. Просто давам насоки и споделям лични впечетления.
                      Смукача на Бомбардиера ми е залекъл също и на мен ще ми се наложи да го разглобя.Само че при мен се мърда до няква степен(около 1/3),не е съвсем да не се движи.Дали е от същата тая втулка или може жилото нещо да се е оплело?

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                        Aми аз да се възползвам от темата и да питам защо като не е загряло и се форсира леко само ? Дали е от иглата или смукача ... ?
                        на китаеца ми жилото е същата работа - ако не съм го размърдал и загрял задържа обороти , леко форсира , падат или се качват ако нещо се заиграя .. ама загрее ли проблем няма - смажи жилото !
                        Няма кал - Няма кеф !!!
                        Suzuki Samurai LJ410 1984
                        Suzuki LTZ400 2008
                        Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

От: Проблем с АТВ Suzuki ltz 400

здравеите!имам проблеми с моя лтз400 като загрее не мойе да се фоорсира работи като на изклу4вател само4е на средни обороти полу4ава се едно прекъсване и не мойе да се изфорсира с варнат смука4 е уж не се да ви незнам мойе ли да е нешто от електрониката? ако някои знае нешто да помогне 6те сам му благодарен!!!!!

Коментар

Взима повече въздух от някаде , мойто така направи като му забравих капака и тръгнах без него , глухти и вибрира до към 3500-4000 и това е. Провери дали капака ти е сложен правилно , как е маншона към карбуратора и съединенията !
                            Няма кал - Няма кеф !!!
                            Suzuki Samurai LJ410 1984
                            Suzuki LTZ400 2008
                            Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

Коментар

Ако говориШ за капака на филтърната кутия аз нямам такъв.с кн филтър сам идо него от карборатора всиЧко си е наред.6те пробвам даго затворя снещо и давидя дали ще има ефект!махнах филтъра запуШих дифузиора с половин рака да видя дали Ще има ефект ноуви никакъв.защо като загрее средните обороти ги нчма ниски отлини високи има докато не загрее и после нчма никои ........

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X