Здравейте.На атевето ми акумулатора "умря" от раз.Машинката е Кавазаки 650.Търсих тук,там но нещо все размерите са различни.Имате ли някаква идея какъв и откъде.Или оригинален от Еди мотоцентър но цената е 250лв.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Акумулатор за атв.
Свий
X
-
До: Акумулатор за атв.
12волта 12 амперчаса като седна на атевето +са ми е от ляво (размерите не ги помня)а акумулатора не ми е под ръка да меря.Лошото е че умувам вече един,два дена а атеветката бездействаПървоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеградски, дай малко параметри
размери, волтаж, амперчасове..
ляводесен..
все може да се измисли алтернатива
(а покрай нея и аз)а времето е идеално.Утре имам и без туй малко работа в Пловдив и май ще отскачам до Кавазаки за оригинален
.
Коментар
-
250 лв.

за акумулатор. Щом ще идваш в Пловдив ми звънни утре и ще ти кажа от къде да си вземеш по ефтин. тела ми е 0898654665
Can Am Outlander 800 EFI Max - XT Limited edition V-twin
Mitsubishi Pajero Sport 3,0 V6 24V ръчка, R/D Locker
Коментар
-
Благодарско но бях в Пловдив до обед и взех вече.Най случайно спрях до един магазин за мотори имаха пък точно такъв размер за 120лв.Сигурно има и по евтино но на фона на 250 ми се стори добреПървоначално публикуван от kerkelov Преглед на мнение250 лв.

за акумулатор. Щом ще идваш в Пловдив ми звънни утре и ще ти кажа от къде да си вземеш по ефтин. тела ми е 0898654665
Но все пак още веднъж мерси.
Коментар
-
Повече от 35 не би трябвало да е.Първоначално публикуван от Немезис Преглед на мнениеБлагодарско но бях в Пловдив до обед и взех вече.Най случайно спрях до един магазин за мотори имаха пък точно такъв размер за 120лв.Сигурно има и по евтино но на фона на 250 ми се стори добре
Но все пак още веднъж мерси.
Коментар
-
Възможно е.(пък ако бях получил и информация откъде може да се вземе на тия париПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПовече от 35 не би трябвало да е.
)Но все пак моя размер беше малко специфичен и съм доволен че намерих що годе приличен гелов акумулатор.Пък и как хубаво пали с него ееехе
.
Коментар
-
не е прилично да се самоцитира човек, ама освен това е и късно вече...Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение..
все може да се измисли алтернатива
нейсе..
Коментар
-
точно - повече от 35 не трябва да е. сори, и аз видях късно темата, но ... за следващия път се надявам да не давате по 120-250 лв за акумулаториПървоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеПовече от 35 не би трябвало да е.
Коментар
-
Би ли споделил алтернативата на акумулатор за мотоциклет от мотоциклетен магазин ?Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениекъсно видях темата. Иначе - магазините за електронни части, не за автомобилни или мотоциклетни.
Коментар
-
същата работа. Продава се под кодовото название "херметичен оловен алумулатор ХХ волта, УУ амперчаса, примерно за UPS" и струва народни пари.Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнениеБи ли споделил алтернативата на акумулатор за мотоциклет от мотоциклетен магазин ?
Коментар
-
Браво.Лошото при моя е че е минимум 12 амперчаса и както има една приказка размера има значениеПървоначално публикуван от Vladislav Kostevski Преглед на мнениеАз си взех от Конрад, 6 амперчаса мисля че беше, за 14 лева! Предишният /пак от там/ ми изкара 2 години и нещо !
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар