Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Километраж на АТВ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Километраж на АТВ

Здравейте ако темата е неуместна моля преместете я ;]]
    такамз на няколко места срещам мнения на рода от "километраж има обяснено някаде из форума" само че нито ми се търси нито ми се гледа кажете мога ли да сложа някакъв ефтина вариянт ... казаха ми от колело се слагало ... е как ? имам 200цц китайка ето снимки ако требват...казвайте си мнението...определено няма да слагам километраж за атв дет са по 70-80-100-200 лева просто забравете ;]]
    Прикачени файлове
    Няма кал - Няма кеф !!!
    Suzuki Samurai LJ410 1984
    Suzuki LTZ400 2008
    Honda Accord 2.0i SE Exec. 2002

До: Километраж на АТВ !?!?!?!

то може да не ти се търси и гледа но го направи купи си един за колело и без никои да ти казва как да го монтираш ще се оправиш сигурен съм

Коментар

До: Километраж на АТВ

Чувал съм за километражи Vapor стават за всички модели.Цената им е около 300-350 лева.
      Kawasaki KX250F

Коментар

Има и за около 150-200лв. читави километражи.
        http://www.motoshop1.com/product_inf...roducts_id=660
        http://www.motoshop1.com/product_inf...roducts_id=748

Коментар

автора на темата казва ...
          ...определено няма да слагам километраж за атв дет са по 70-80-100-200 лева просто забравете ;]]

Коментар

Значи един километраж за колело напълно те устройва, цената е 20, 30, 40 лева.
            [B][I][U]Нашият въздух има едно предимство – виждаме какво дишаме![/U][/I] [/B]

Коментар

Нане този : КОМПЮТЪРЕН КОМПЛЕКТ TRAIL TECH VECTOR 199.95лв изглежда много як с всичките му функции,но защо пише,че пасва само на хонда трх 250,450 и кавасаки кфх 700. За Кавазаки 450 няма ли да стане примерно,изобщо не съм запознат как се включват всички тези датчици и километражи ...Нека някой,който разбира да обясни !
              ПП>То за скоростта и температурата,г-д ясно как се връзват,но този за оборотите примерно къде и как се връзва(виждал съм и такива ,които имат и оборотомер).
              Последно редактирано от Бойко; 24-09-09, 15:28.
              [img]http://195.149.248.189:8080/2009-11-24/78f2b94cbbd899406e619596dcb7df1f[/img]

Коментар

Ами за тази цел се ходи на "тоци" така му викат тука - човек дето разбира от кабелаци ;]] някой автосервиз например кадето правят тестове и диагностика ще знаят как става със сигурност !
                Бойко мерси че се включваш активно но ще се спра на по-евтин модел тъй като съм си казал че китаеца няма да го кича ;]]] квото японско зема то ще е късметлия да е с най-яките простотий и гъзарий ;]]
                Ще взема километраж от колело - братовчед ми е вещ при байковете той си намери за 15 лева километраж + чантичка надявам се и на мен да намери а чантичката ще стане все за нещо така де като го взема и се почудя малко ще пиша дали ще мога да се оправя ако не.... са ми казвали че такива километражи ги настройват за левче при сервизи за колела
                Хайде утре най-вероятно ще взема километража и ще се поиграя с АТВ-то ... аз не пропускам неучебен ден да не си погледна машинката ... мале как си я пазя
                Няма кал - Няма кеф !!!
                Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                  Ами за тази цел се ходи на "тоци" така му викат тука - човек дето разбира от кабелаци ;]] някой автосервиз например кадето правят тестове и диагностика ще знаят как става със сигурност !
                  Бойко мерси че се включваш активно но ще се спра на по-евтин модел тъй като съм си казал че китаеца няма да го кича ;]]] квото японско зема то ще е късметлия да е с най-яките простотий и гъзарий ;]]
                  Ще взема километраж от колело - братовчед ми е вещ при байковете той си намери за 15 лева километраж + чантичка надявам се и на мен да намери а чантичката ще стане все за нещо така де като го взема и се почудя малко ще пиша дали ще мога да се оправя ако не.... са ми казвали че такива километражи ги настройват за левче при сервизи за колела
                  Хайде утре най-вероятно ще взема километража и ще се поиграя с АТВ-то ... аз не пропускам неучебен ден да не си погледна машинката ... мале как си я пазя
                  Няма как да не се оправиш,тези за колелата представляват два магнита.захваш ги на няколко милиметра разстояние и си готов.

ПП–Бойко,нямам представа защо пишат,че става само за тези атв-та,би трябвало да станат и на останалите...?

Коментар

Само да добавя , че на тоя километраж за колело трябва да му въведеш размерите на гумата за да почне да отчита вярно !
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Да аз точно това си мислех ... ей преди малко звъннах на брачеда каза ми 14-16 лева най-ефтините да ида да пробвам ... ама ми каза и че можело да не стане щото гумата е малка ....абе ще пробвам няма да зарежа ... пък ако не стане ще си го сложа на колелото .. и без тва от нас до АТВ-то карам с него ... че съм ... мързелллл а аз каде да го закрепя тоя километраж ?! мислех си на предната гума магнита на джантата и "четеца" на кутията на барабана ...с съм барабан ... и едно каноколитче не вярвам да не стане работата с него ... лепихме всякакви глупости в клас и още са си по местата въпреки пробите да ги изкъртим с стол ...
                      Няма кал - Няма кеф !!!
                      Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Първоначално публикуван от bi0nic Преглед на мнение
                        ... въпреки пробите да ги изкъртим с стол ...
                        май добре си изкарвате в училище

Коментар

не се оплакваме .. така де километража е купен цената е 16 лева сега остава да го закрепя и следователно донастроя ... работата ще стане с 1 приятел той ще кара до мене със скутера и ще ми отчита а аз ще потвърждавам ... ако има разлики ще коригирам доколкото е възможно ...
                          Няма кал - Няма кеф !!!
                          Suzuki LTZ400 2008

Коментар

Колега тоя киломертаж за какво тие? Ако го карат това атв по черно леко крос мисля че километража от колело щесе прецака бързо според мен. Иначе е добра идея.

Коментар

ето тук има доста вариянти за километраж ЦЪК
                              Николай Гогов 0898676912

НЯМА ИДИОТО - УСТОЙЧИВИ НЕЩА. ПРОСТО ИДИОТИТЕ СА ТВЪРДЕ ИЗОБРЕТАТЕЛНИ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X