Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Звук на Kawazaki KFX 700

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Звук на Kawazaki KFX 700

Здравеите понеже днес чух звука на едно кфх и беше мн як и силен мощен рев и понеже не съм чувал как реват атв-тата от сорта на ямаха гризли кавазаки брут форс и да ви питам толкова силни ли са и те защото не съм чул толкова силен звук от пътническо атв

До: Звук на Kawazaki KFX 700

Всички двуцилиндрови звучат горе долу еднакво. Едноцилиндровите малко повече го докарват на тракторче.

А силата на самия звук си е според вида ауспух. Доста хора си слагат по-шумни ауспуси за удоволствие.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Ако се сложи един спортен ауспун на брут форс или сякви пътнически дали ще догодят като на кфх със спортен а между другото кои са 1-о цилиндрови и 2-у цилиндрови

Коментар

Първоначално публикуван от siskoo-atv Преглед на мнение
        Ако се сложи един спортен ауспун на брут форс или сякви пътнически дали ще догодят като на кфх със спортен а между другото кои са 1-о цилиндрови и 2-у цилиндрови
        1-о цилиндровото атв има 1 цилиндър а 2-у цилиндровото 2 цилиндъра
        Non scholae sed vitae discimus.

Коментар

Май ще е по добре да му обясниш какво всъщност представлява цилиндъра,и тогава ше схване
          [B]Honda 450R
          Kawasaki 450R -продава се!
          Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

аз пък си мисля че пита кои модели са еднцилиндрови и кои двуцилиндрови, аз да му отговоря на въпроса Кавазаки kfx700 KFV 650 и 750 са 2цилиндъра също така и бомбандерите са 2цилиндъра, а останалите Yamaha Suzuki Honda са един цилиндър
            Калин Величков

Коментар

Мерси Brute-Force само ти ме разбра знам че задавам тъпи въроси но и вие в началото сте били така

Коментар

Не се обиждай просто има хора които са тук от доста време (старши) и на такива лесни (за тях) въпроси се бАзикат.Нищо лошо.
                ROCK ON

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X