Здравейте имам много от скоро работно АТВ и то е Хонда Fourtrax 4x4 350 кубика е 2003 година ... искам да попитам дали става да се кара на 2 колелата и ако става някой ако може някой да ми обесни защото немога да го изсправя и как по точно да пазя баланс.И също така мога ли да го превключа на 2х4 и как ?И левият ми лост където ми е задната като го натисна е като спирачка а нетрябва ли да е съединител защото скоростите се сменят ръчно.Единствения начин по който го изсправям е като на свободна го форсирам и вкарам първа скорост тогава се изсправя но за кратко защото първата ми изсключва на 15 км/ч и вкарам ли втора АТВ-то пада
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
АТВ на две колелета
Свий
X
-
До: АТВ на две колелета
Колега не си прави труда да изправяш точно това атв на задни . Това е просто перфектна машина имал съм такава , но не е за тази цел . Ако искаш от 4х4 да превкючиш на 2х4 на този модел мисля че неможе . Снимай кормилото около дясната ръкохватка - трябва да имаш едно жълто копче , но този модел го няма . Сега имам (преди 2 седмици го продадох) хонда ренчар 400 и на нея се смяня там 4х4 и такива , обаче тя е 2008г. Мисля , че на твоята неможе . Виж снимката където съм я прикачил какво е копчето .ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар