Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за сервиз

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за сервиз

Здравейте , пред мен възниква един въпрос за който искам мнение от препатили. Имам един Brute Force който е абсолютно безпроблемен и с перфектен сервиз при Еди , но взех за дъщеря ми един китаец Bashan 250 сс, който трябва да бъде ремонтиран. Дистрибутора от който го взех е такава безподобна мърда без никаква организация и идея за сервиз , че въобще не изкам да го виждам. Дайте ми идея къде около окло София или около Троян и Ловеч има читав човек , който да иска да се занимамва с китайчета. Ще съм много благодарен на всички които обърнат внимание на тази моя питанка , защото не мога да сваля дъщеря ми от Kawasaki-то

До: Въпрос за сервиз

Първоначално публикуван от ivis_m Преглед на мнение
    ....Защото не мога да сваля дъщеря ми от Kawasaki-то
    .....Бидейки женски татко, че и женски дядо направо ти казвам, не се безпокой, ще се намери кой да е свали ...
    Виж от мотори не разбирам, ама пиши какво да му се прави на китеца все си мисля че едно смазване на верига или гресиране тук-там е по силите на много хора същото важи и за дребните електротехнически проблеми, лека боя (козметика) и т.н.
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Абе то за свалянето - мераклии мноооого , ама имам пушка.
      По отношение на "китайчето" - има му нещо наѝ скоростната кутия и неще да включва на задна и напред не върви баш много. Преди вървеше повече, а не съм прецакал маторя , щото се грижа за него .
      Търся сервиз в който да разбират от такива полуавтоматични скорости.

Коментар

jojo от форума се занимава със сервизиране на всякакви атв-та намира се в София, но е доста зает. Пиши му на лс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X