Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фланци?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Фланци?

Aз имам и единя вариант и другия. При мен обаче този вариант със шпилките е над 6см. и самите шпилки са със ограничители, но дори и те не помагат да не тресе гумата.
    Аз със фланец по голям от 2см. няма да мръдна да скоча.

Коментар

Значи, трябват джанти?! Фланците няма да свършат работа. Така ли? Щото там трябват поне +5 см, поне за предните. Има ли осезаема разлика за страничната стабилност?
      Говоря за Кавазаки 750.
      Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
        Значи, трябват джанти?! Фланците няма да свършат работа. Така ли? Щото там трябват поне +5 см, поне за предните. Има ли осезаема разлика за страничната стабилност?
        Говоря за Кавазаки 750.
        За този модел имаше май джанти които изхвърляха доста встрани. Определено става по стабилно. Виж при Жоро от Пловдив, при него май имаше.

Коментар

Каза, че ще провери! Ама много ми нови гумите. Ще ги поизтъркам малко и тогава джанти и гуми.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Колеги,вече няколко дена се боря да си направя фланци от външната страна за усилване на джантите на Раптора(който се оказват меки като локум ) и вече съм доволен от резултата
            Та мисълта ми е,че ми останаха два фланеца за предни джанти 10'' на Раптор,дебели 6мм.,понеже трябваше да купя цял лист алуминий,ако иска някои да си ги сложи да пише на ЛС да се разберем.
            За тези става на въпрос,но снимките са малко гадни щото са снимани на тъмно:
            Прикачени файлове

Коментар

Eй днес разбрах за още една екстра на фланците, при по дълбок и мек сняг преди ми се пълнеше разстоянието между джантата и съпорта със спирачния механизъм и обикновенно към края на деня като паднат и температурите ми блокираха гумите от студа замръзваха и се влачеха, а сега изхвърлят доста навън и този момент е елеминиран.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ето по-ясни снимки на мойте фланци,заварени са изцяло отвън на джантата:
                Прикачени файлове

Коментар

Колега на това му казваме рингове,или преведено на български-пръстени.А темата е за фланци с които искаме да направим АТВ-то по-широко с цел-стабилност.

Коментар

Ok колега,видях,че темата е за фланци за изнасяне на джантите,но реших,че мога да бъда полезен на някой,а за ринговете изобщо не знам,че така се казват.

Ако искате може да ми "заметете" постовете

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X